Lördag

Slänger in ett inlägg lite snabbt innan maten är klar. Idag kunde José och jag inte riktigt enas vad vi ville äta eller rättare sagt han visste först inte vad han ville ha utan bestämde när jag redan bestämt och jag var sugen på räkor. Så det slutade med att jag har bakpotatis i ugnen och har gjort en egen skagenröra till det. José gör en av sina underbara soppor denna gång med oxsvans. Första gången jag skulle smaka oxsvans var jag skeptisk men det är faktiskt riktigt gott.

Tänkte göra mitt val till specialisering imorgon. Vet fortfarande inte riktigt vad jag ska välja. Läser en termin obligatorisk specialisering med matte och svenska och ska sen välja en själv. Just nu står valet mellan specialpedagogik eller svenska som andraspråk alltså svenska för elever med annat modersmål än svenska. Ska ju välja två (en i reserv), men kan inte riktigt bestämma vilken jag ska välja i första hand. Har ni mina läsare någon idé eller tips? Vad tror ni passar mig? Jag har några procentenheter mer på den ena men ni som känner mig vad tycker ni?

Ikväll blir det finalen i melodifestivalen.Favoriten är nog ändå Sanna faktiskt.




Min gamla barndomsidol när jag var 9-10 år. Kan fortfarande leta fram skivan och njuta.




Lindas melodifestivallåtar har jag alltid gillat. Det här kanske inte är hennes bästa men helt okej och så typiskt henne. Lindas låt "Jag ljuger så bra" hjälpte mig efter att ett förhållande tagit slut. Fasen vad jag gapade denna på mitt rum. Kändes så bra när man sjöng den, befriande på nåt sätt. Men blev också en del tårar till den. Strax efter detta träffade jag José och efter det hade jag inget behov att gapa den.



Josés favorit ikväll. Jag tycker bäst om refrängen.



Den här avskydde jag första gången jag hörde den men nu börjar jag tycka att den kanske ändå är okej. Inte bra men okej. En låt man måste höra många gånger eller ja så är det för mig i alla fall.

Trevlig lördagkväll på er!


Kommentarer
Annie

Sanna var klart bäst enligt mig.

2011-03-12 @ 22:10:05


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ida

RSS 2.0