Jag är sjuk igen

Förlåt för dålig uppdatering igen men jag började veckan med att bli förkyld, inte särskilt kul när Annie var här och vi skulle göra massa kul. Men på nåt sätt lyckades vi göra allt vi sa att vi skulle göra. Fast kanske i mindre omfattning. Beroende på hur det ser ut för mig på påsklovet så kanske vi får försöka göra om det i förhoppningsvis friskt tillstånd för min del.

Men nu är jag sjuk igen. Igår låg jag med täcke OCH filt och frös ändå, hade nog lite feber tror jag. Tror inte jag har det idag men ont i halsen och allmänt borta är det som gäller idag.
JAg som skulle plugga igen allt jag missat under veckan när jag varit sjuk. Det går ju bra. Eller inte.

Det får nog bli en bra film i stället och kanske lite varm choklad. Köpte faktiskt lite nya filmer igår (den korta period jag faktiskt kände mig mig bra) gamla hyrdvd för 19:- st helt okej.

Nä nu orkar jag inte mer. Ska lägga mig framför tvn och titta på film nu.

Hoppas ni mår bättre än jag.
kram på er

//Ida

Hemtentan är KLAR!

Hemtentan är inskickad och klar sedan några timmar. Skönt värre.

Ingen mer trosbekännelse  eller kursplan i religion för mig på ett tag nu, tack.

Ska fira att 1½veckas tentan är klar med en godispåse och let´s dance.

Imorgon kommer lillsyrran, förhoppningsvis. Om inte snön bestämmer sig för att lägga sig för mycket på spåret så att tåget inte kommer fram. Härligt med tåg som går i Sverige men som inte klarar det svenska klimatet, hur har man tänkt. Även om det inte brukar vara så långa vintrar med mycket snö här i småland så har vi ju i alla fall alltid snö varje år.

Ska bli kul att har syrran här i alla fall när hon väl kommer. Hon har sportlov och jag har totalt 5 timmar i skolan på hela veckan. Så vi har massor med tid att umgås. Blir nog lite bakat, en del pysslat och kanske en runda på stan. Längtar.

Nä nu ska jag se om jag hittar något annat spännade att göra.

//Ida

Tupperware-möte

Ikväll var jag på tupperware-möte och fick med mig mina fina grejer jag arbetat mig till.

Är de inte lite charmiga??





Fick också mina multikannor.


Den stora


Den lilla



Den lilla är ganska liten, typ till mjölk till kaffet. Undrar vad jag ska använda den till som inte dricker kaffe? Den finns ALLTID användningsområde.

GOd natt på er!

//Ida

...

Ibland är det svårt att komma på en rubrik lite smått meningslösa inlägg insåg jag nu.

Gjorde kladdkakan igår, supergod blev den =)

José och jag ska strax dra iväg och handlar. Just nu väntar vi bara på att spelet han började installera ska bli klart. han satte i skivan för snart en timme sen. Det är den långsammaste installationen jag varit med om.

När vi kommer hem får vi väl laga lite mat. Ibland vore det bra med privat kock som fixade allt, tänkte ut vad man skulle äta med och viktigast av allt, tog hand om ALL disk efteråt.

kram på er

Astrid Lindgren

jag började sjunga en Astrid Lindgren och sen började José och jag bråka om hur texten egentligen gick. Jag förlorade =(

Så nu fick jag lite Astrid Lindgren-feber. Så trallvänliga melodier och de flesta finns ju där bak i huvudet. Tänkte bjuda på några stycken, visst drömmer man sig bort till när man var liten.










Nu ska jag prova att göra kladdkaka i micron. Undra hur det går.

//Ida

Hemtenta igen

Denna veckan fortsätter jag med hemtentan. Hoppas jag blir klar med minst en fråga idag, gärna två. Tänk vad skönt om man kunde vara ledig någon dag i slutet på veckan bara för att tentan är klar. Idag ska jag i alla fall börja med en fråga om apostoliska trosbekännelsen. Det är ju den vanliga trosbekännelsen som börjar "Jag tror på Gud, den allsmäktiga Fadern, himlens och jordens skapare........"

Visst låter det spännande??? Eller inte. Är lite avis på syrran. De skulle göra en rockvideo eller nåt sånt. Tänk att göra en sån grej i stället för att sitta här och dega.

Andra syrran börjar på praon idag. Hon skulle hänga  på ica-butiken hemma. Hoppas det går bra gumman och att de inte kör helt slut på dig. På lördag kommer hon hit och vilar upp sig från prao och mamma och pappa. Vi ska ha så kul, hon har ju sportlov sen så hon kan hänga här rätt många dagar. Vi har pratat om bakning och pyssel. Blir riktigt roliga dagar.
Nu har jag organiserat lite bland alla mina pysselgrejer med så vi kan hitta nåt. Bra va?

Usch borde väl försöka beställa/leta böcker till nästa delkurs också. Men har inte fått klara besked om litteraturlistan är fastställd. De har nämligen varnat oss för att gå helt från den då den kan revideras en del. En vecka till delkursstart, det här verkar bli bra.

Nä nu kan jag nog inte skjuta upp tentan mer, tyvärr.

Vi hörs!
//Ida

Hemtenta

Nu sitter man med en hemtenta igen.

Lyckades nästan få ihop en en hel fråga igår (av 6). Missuppfattade den lite först så fick ta bort lite och det förstörde lite.

Nu ska jag koppla det nya förslaget på kursplan i religonskunskap för gundskolan mot typiska läromoment i islam, typ muhammed, koranen med mera.

Visst låter det spännande.

önska mig lycka till!

//Ida

Gårdagen i bilder

Tog lite bilder igår jag tänkte lägga upp.


Gick igenom min order från tupperware från v.4. Men denna bilden ger inte hela kaoset riktig rättvisa.







dessa bilder kanske ger en liten bild av vilket kaos jag ska tag i när jag kommer hem efter en runda i skolan.

Men vad hände mer igår då????

Jo José sa strax efter  han kom hem, har du sett vad som händer utanför???



Jo snön utanför forslades bort. Undrar bara vart de  lägger all snön??


Jag vill köra snökastarmaskinen. Vart anmäler jag mig??? *ler*




Der roligaste var när släpet blev lite fullt och de råkade spruta snö på bilarna som försökte köra förbi. *mohahaha*

Nä nu ska jag börja denna nya dag. Dags för att ta en dusch och sen lite frukost till att börja med.

Vi höres och synes!

//Ida

Förlåt för dålig uppdatering

Förlåt för att jag inte uppdaterat på evigheter. Men det har varit mycket nu, har haft en tuff vecka rent psykiskt och inte mått så bra. Kan väl direkt inte säga att allt är bra nu men jag kämpar på. Men ibland orkar man inte visa sin fasad och allt bara kraschar. Minns särskilt nu under veckan när jag träffade en klasskompis utanför föreläsningssalen och han frågar hur det är, aldrig någonsin har det känts så falskt att "jo då det är bra, hur är det själv?" I själva verket ville jag bara sätta mig ner och stortjuta.
José har gjort vad han kunnat, dagen efter att hela fasaden sprack fullständigt kom han hem med en fin bukett blommor. Det värmde verkligen. Jag satte också på gamla schlagerlåtar som man inte kan annat än bli glad av.

Men finns det inget positivt att berätta om veckan då???

Igår var jag hemma i R-by på blixtvisit. Mamma och jag var på tupperware-möte. Hon vann hela värdinnetävlingen med en bankpåse på över 9000kr. Jag fick även med mig en fin grej hem som jag inte visste om.

Tänkt mycket på katten senaste dygnet. FÖrst köpte jag kattmat. Tänkte kanske dags att hon får lite seniormat. Den visade sig vara 7 år och uppåt. Jag började starkt fundera på vad Kajsa räknas som med sina 20 år. Borde hon vara utdöd eller?????
Igårkväll när jag skulle sova så låg katten i andra sängen, mysigt tänkte jag. Efter en stund hör jag hur katten börjar SNARKA. Har aldrig hört henne snarka på det viset.

Nä nu ska jag se melodifestivalen. Alltid så höga förväntningar och sen skiter sig alltid ändå i eurovision.

HÖres!

//Ida


Ida

RSS 2.0