Ny lampa

Här är en av våra nya lampor.  Alla som är förvånade räcker upp en hand!  

gardiner

Det är fortfarande bara inreda /flytta i ordning saker som gäller här hemma. I tisdags var vi på Ullared och handlade massor. Köpte gardinstänger till alla rum och fönsterlampor till nästan alla rum, inte sovrummet som just nu är "över". Köpte en underbar fönsterlampa till vårt sovrum, ska försöka komma ihåg att ta bild senare. Sen var det ju självklart en hel massor med saker till. 

Idag har vi varit på Ikea och handlat en hel del till. Nu tror jag inte vi har några större inköp inplanerade. Igår var vi och beställde möbler till matsalen också. Eftersom vi köpte en en hel del lyckades vi prata till oss fri hemleverans och fick en liten rabatt också. 

Nu måste jag försöka hitta lite roliga gardiner. Är inte alls  sugen på de gamla vi har sen förra lägenheten. Ingen som har tips på vart man kan köpa trevliga gardiner, både online och i vanliga butiker? Är just nu lite extra sugen på kappor, kanske enfärgade. Usch vad det är svårt. Innan har jag inte brytt mig jätte mycket, bara det sett hyfsat ut, men nu känns det viktigare. Tips mottages som sagt tacksamt. 

tomater

Nu är mina tomater och min tomtato planterade. Tomtaton hoppas jag klarar sig, den var svår att få ur krukan och jag kan ha råkat dra i den på ett mindre bra sätt. Håller tummarna för att det går vägen. 

Sen har jag ökat på högen med saker som ska säljas eller en skänkas.
Ingen som behöver en byrå eller två garderober? Har en städskrubb också om någon vill ha. Sen massa små saker. 

lycka

Känslan när man hittar något som man letat efter länge. Vi hade ju letat överallt.  Nu slipper vi snart ha kläderna i kartonger. jag hittade skruvarna till gaderoben idag 😃 vilken härlig känsla.  

Annars har jag ägnat första sommarlovs dagen åt att plocka en hel del här hemma.  Haft en vvs-kille här och ätit jordgubbar med mjölk till frukost.  Jag har också byggt upp en trådbacksställning. Snart ska jag leta fram de stora krukorna ock plantera  två tomater och en tomtato i. 

Lyssnar nu på sommarmusik och hör ljudet att diskmaskinen i bakgrunden.  Underbart.  

Nytt kapitel

Nu har jag precis låst dörren för sista gången till mitt första "egna" hem.  Imorgon är det besiktning men då är inte jag med.  Känns konstigt att lämna första hemmet jag varit med och byggt upp.  

Ida

RSS 2.0