Hm. .. något saknas



Det finns visst en nackdel med att gå ner i  vikt. Blir utan förlovningsring i upp till tre veckor 😕 men jag kan ju inte gå runt att vara rädd att tappa den. I veckan flög den av när jag höll på att packa,TVÅ gånger. Var verkligen dags att göra något åt det. Det är dock väldigt tomt på fingret. Hoppas det går fortare för dem att fixa än de befarade tre veckorna. 

fåglar

Vore väldigt tacksam om fåglarna kunde hålla sitt bajs för sig själva i fortsättningen 

Det här mötte mig idag 



Den andra kom för några dagar sedan 

Grrrrr 

tentan uppdate

Idag fick jag mitt tentaresultat. Jag är godkänd i grammatik. LYCKA!

tenta, lite vin och latinomusik

Idag var det dags för salstenta igen. Jag känner själv att jag måste lyckats bättre än förra gången, men om det är tillräckligt bra återstår att se. Upp till tre veckors nervös väntan väntar :(
 
Ikväll har det blivit tentafest i miniformat. En liten flaska vin och let´s dance har det blivit och efter detta började mannen spela latinomusik och jag fick en stunds vansinne tror jag, bara studsade runt och "dansade". Tror att vinet och den gjorda tentan fick mig att släppa loss. Ni som aldrig skrivit en salstenta kan nog inte riktigt förstå hur det är att sitta under ett antal timmar och tvinga ut allt man bara kan. Sen den pressen som finns innan när man försöker trycka in mer än vad som är möjligt. När allt är gjort så släpper liksom allt. Jag vet ju inte om jag klarat det, men om så inte är fallet så är inte nästa omtenta förrän i augusti. Den dagen den sorgen är min filosofi just nu. Jag gjorde verkligen allt jag kunde idag, är stolt över mig själv. Hoppas hoppas att det räcker. Alla pratar om denna hemska grammatiktenta :( och ja den är inte att leka med. Det finns ju så mycket inne i huvudet om hur man ska uttrycka sig för man vet att det bara är så, men nu ska man använda rätt begrepp och kunna förklara varför man gör på ett visst vis.
 
Känner att det där vinet märks av så bäst att sluta innan jag flummar iväg mer än jag redan gjort :)
 
Trevlig helg på er!
 
P.s. en ny dator ligger högt på önskelistan just nu, under det är inlägget har den låst sig en kort stund säkert tio gånger, minst. Eller en rejäl utblåsning av den befintliga. D.s.

Ida

RSS 2.0