Snart dags för domen

Ska snart dra iväg till tandläkaren. Är lite extra nervös denna gången. Jag har förstått att jag just nu är i ett skeende av livet där risken för hål i tänderna ökar. Kommer inte ihåg att jag haft hål någon gång, i så fall när jag var liten.  Håll tummarna att jag fortsätter min vanliga trend. 

Uppdatering

I helgen var det en ren systerhelg. Underbar kvalitetstid bara tillsammans med systrarna. Släppa allting annat. Tack för helgen, det måste bli en tradition.
 
Annars har jag nu börjat mitt höstlov. "Firade" med att förkylningen som kom smygande i helgen blommade ut. Skönt att man bara ska vara hemma då. Är inte jätte dålig och hade kanske inte stannat hemma om det varit aktuellt med jobb, men nu behöver jag inte fundera utan bara inta soffläge med gott samvete och lyssna på kroppen.
 
Under höstlovet tänkte jag försöka hinna organisera lite på kontoret. Mycket saker som blivit stående som måste placeras om. En hel del släktforskningsmaterial också. Nu har jag mycket bilder som jag vill organisera och sätta i ramar, men vill hitta fina ramar som känns lite antika. Vet inte riktigt vart jag ska leta.

Mina tomater i oktober





Tomtaton klippte jag ner ännu mer idag.  Råkade dock klippa ner några tomater också.  Som tur var de mogna så nu ligger de i en skål för att ätas. 


Hittade också några nya blad som gissar är potatis.  Får väl se om det verkligen blir några.  Men det har gett så mycket tomater så är ändå jätte nöjd. 

Snart

Snart är det höstlov. Bara 1.5 vecka kvar.  Längtar. Är väldigt intensivt på jobbet just.  Behöver vara lite ledig och ladda batterier. Batterierna är tömda och jag går på reservkraft.

Mannen är sjuk och jag har haft bil hela veckan.  Lyxigt. Går så fort att komma hem då.  


kläder

Så har jag fått plocka bort ännu fler kläder från garderoben, de är för stora.  Inte är de lönt att spara för framtiden heller då de är för stora på fel ställen så att säga.  Just nu visar vågen på -25 kg sen förra sommaren.  Tror dock att det inte blir så mycket mer minus nu.  Kollade för en vecka sen och då stod jag still. 

Denna helgen blir väldigt lugn då mannen är sjuk.  Jag behöver också i ärlighetens namn en inte-göra-något-vettigt helg.  

Ida

RSS 2.0