Aug. 31, 2013

sitter här och njuter av lite god dricka i ett väldigt snyggt glas. Allt för sällan de får komma fram.

Man får göra det bästa av situationen när helgens planer fick ställas in. Imorgon är det massuppläggning av byxor som gäller. Jag har två eller tre som behöver läggas upp och sen ska jag lägga upp två till mannen också.

hes

En lärare som tappat rösten är ingen bra lärare så den här läraren är hemma från jobbet idag. Rösten är ju trots allt ett av mina viktigaste arbetsredskap, klarar mig inte utan den.

nytt projekt

Har ett lite nytt stickprojekt på gång. Någon som kan gissa vad det ska bli?



stickning

Jag har verkligen fastnat i stickningen. Det här stickar jag nu men vet inte vad det ska blir. Tänkte jag skulle försöka mig på något riktigt snart. Någon som har något bra tips? Vad är lätt att börja med? Jag har hittat en bra hemsida med massa gratis mönster men vet inte vad jag ska göra som är ganska enkelt. Jag vet att det finns några som läser här på bloggen som har mycket mer erfarenhet än mig när det gäller stickningen. Hjälp mig lite är ni snälla!

Den är klar!

Nu är min byrå klar. Så vad tycks?


Här ska jag förvara lite sysaker som just nu allihop ligger blandade i en liten låda där allt inte ryms.

Karl-Oskar dagarna

Vi haft några härliga dagar nu i helgen. Helgen har känts lång och jag har nästan fått lite semester känsla i kroppen trots att jag faktiskt jobbade i fredags. Man träffar mycket härligt folk på stan såna här dagar. Sen är stämningen på topp. Det skönt att bara gå fram och tillbaka på stan och kanske inte göra så mycket mer.

Igår fyndade vi lite på loppis. Hittade två av mannens fina vinglas som jag råkat ha sönder ett så nu behöver jag inte ha lika dåligt samvete för det.

Jag fyllde också på min samling med mario prylar.



Visserligen har jag redan en Mario men den andra är större. Denna vann jag i sån där maskin där en klo ska fånga gosedjur.

Nu ska vi iväg här så måste sluta.

måla

har börjat måla på ett nytt litet projekt. Det är en del kvar att måla, ska måla två lager tänkte jag så just nu torkar det. Det är en liten byrå som jag ska förvara lite Sysaker i tänkte jag. Ska försöka komma ihåg och visa det färdiga resultatet. Men jag har inte bestämt än om de sista lådorna ska få samma färg som de första. Vad tycker ni?




Länge sen sist

Nu var det ett bra tag sen jag skrev här. Mycket har hänt. Jag har jobbat klart på sommar jobbet och semestern har börjat.

Vi var iväg några dagar i Göteborg. Riktigt härliga dagar. Fröken shoppade loss också, När jag brukar bestämma tidigt att just den dagen ska jag shoppa så blir det ALLTID problem. Antingen så är jag inte alls på humör eller så finns det ingenting jag vill ha, men den här gången hittade jag massor. Två jeans, ett par jeggings , en klänning, en collage tröja och tre kortärmade tröjor. Jag var så nöjd med köpen.

Jag har också börjat sticka. Det kändes som en trevlig sysselsättning, men inte kommer jag ihåg hur man gjorde, sist jag stickade var väl på mellanstadiet liksom. Men som N brukar säga "Allt finns på YouTube" Så nu har jag tränat på räta maskor, nästa steg blir att lära mig aviga också.


Nu är det bara 2 lediga dagar kvar innan jag börjar mitt "riktiga" jobb. Jag kan sakna att jag inte hunnit vara ledig så mycket i sommar men så blev det i år. Men jag ser framemot att börja jobba. Det känns lite mer på riktigt nu när man är med från början.

Trevlig kväll på er!

Ida

RSS 2.0