Lite duktiga

Idag har vi mest varit hemma. Började dagen förvånande nog med frukost. Direkt efter det så var det dags för dagens stora måste, städa under badkaret, alla rör och den där avlopp silen . Inte så roligt men ack så skönt när det är gjort. Sen blev det städning i andra skrymslen på toa Som man inte gör varje dag såsom att torka golvet under tvättmaskinen och alla tillhörande sladdar och slangar. Känner att vi faktiskt Var ganska duktiga. Tror jag ägnade över två timmar åt att städa allt på toa.

Sen såg jag på film "Älska mig igen". Rekommendera starkt. Den handlar om en kvinna som tappar minnet efter en bilolycka och minns inte sin man längre. Tårarna var på väg flera gånger under filmen.

Sen hade det blivit ganska stökigt bland mina t-shirtar och linnen så där fick det bli en sortering också.

Jag har också hunnit snacka med Erika. Dock reagerade José när jag sa att till Erika att samtalet inte fick bli för långt och vi inte sa hejdå förrän 40 min senare. Han förstår inte att vi kan ha så mycket att prata om. :)

En stor handling har vi hunnit med också. så nu är veckans mat planerad.

Om en stund är det dags för solsidan. Äntligen något bra på tv på söndagar.

vårt hem just nu

Nästa vecka får vi nya vitvaror i köket. Därför ser vårt hem lite smått kaosartat ut just nu. Idag tog de bort två överskåp eftersom nya kylen och frysen är högre än de gamla. Det känns tomt och det kändes som kylen och frysen krympte när överskåpen försvann. Det gjorde de ju förstås inte men känslan säger det.





Sen var det ju där med att förvara det vi haft i de två skåpen. Så jag säger välkomna till vårt skafferi/plastburksskåp.






Om ca en vecka ska ordningen vara återställd men med mindre överskåp. Vi funderar lite på hur vi lösa det. Får se hur stora skåpen blir och sen blir det kanske att möblera om hela köket. Jag vet inte. Håll tummarna för att det går ihop på slutet.

Ida

RSS 2.0