8 år

Idag firar vi åtta år tillsammans.



bakat

Ikväll har jag bakat lite. Var så kul och så länge sen sist. Det blev farmors kringlor, tror det är mammas farmor och chokladmuffins. jag måste börja baka mer. valborgslöfte kanske?

Påskdagen

Dagen har bestått av lite olika saker. Vi har handlat, super spännande eller ja kanske inte. Vi köpte en ny grill, en på egen fot, en klotgrill. Självklart är det en elgrill, något annat får vi ju inte ha på balkongen. Den är mycket finare än den gamla som börjar bli till åren kommen så att säga. Sen har jag precis frostat av frysen. Jag använde avfrostningspåse för första gången. Dagens tips är verkligen att köpa såna, underbara. Man behöver inte samla upp vattnet som blir själv. Härligt. Det är nästan så jag ser fram emot nästa gång det är dags att frosta av frysen.

Göteborg

I tisdags fyllde mannen år. Precis som alla andra år kändes det omöjligt att komma på något att köpa så jag gjorde ungefär en kopia av hans 30-årspresent, en resa. Skillnaden på denna resan var att jag bestämde mig för att kidnappa honom. Jag fixade allt och avslöjade sedan dagen innan att vi skulle iväg. Jag skickade ett ganska gulligt mail till honom där jag avslutade med att avslöja att vi skulle ut och resa två nätter men ingen info om vart. Det sättet att berätta var jag ganska nöjd med, det blev lite slumpen när han skulle kolla mailen. Mest paff blev han nog när han förstod att jag ringt personalansvarig på jobbet och begärt ledigt för honom, gå lite bakom ryggen kan man få göra ibland.
 
När vi satt på stationen avslöjade jag att resan skulle gå till Göteborg, det är nog bådas favoritstad. Resan blev väldigt lyckad även om jag egentligen inte hade någon plan förutom att vi skulle till filmbutiken Movieline som är mannens favorit. Vi var där 2 gånger och sammanlagt spenderades över 2 timmar i butiken. En lycklig sambo kom hem med en del film, jo jag fick också med mig lite. De har de "stora" titlarna men också många som du inte hittar på andra ställen. Jag hittade bla en gripande serie från 70-talet om förintelsen. Eller ja det stod att den var gripande och hade gått på svt på 70-talet. Jag har inte sett den än.
 
Lite annan shopping blev det också. Jag köpte en ny handväska på mitt favoritställe Åhlens i Nordstan. Jag hittar i nio av tio fall alltid en väska just där =). Jag handlade också upp mitt presentkort på Cubus och det blev ett par tunna mjukisbyxor som känns perfekta nu inför varma årstider. Jag handlade också i en butik som hette Lush (tror jag). De hade skönhetsprodukter men nästan allt var i fast form, massageolja, schampoo, balsam, allt i fast form. Jag fick med mig en fotskrubb och en tvål som hade sand i sig och därför blir lite skrubbande också. Börjar dock ångra mig lite. Det luktar så galet mycket i badrummet nu. Fast visst ev dålig lukt märks ju inte men doften verkligen slår emot en när man går in där.
 
De andra två dagarna på påsklovet har jag mest slappat. Jag har jobbat lite på sista uppgiften i min sva (svenska som andraspråk) kurs. Jag har en uppgift som jag släpar med. Nu har jag också sökt kursen på nytt för att kunna läsa de två sista delkurserna så jag blir behörig sva-lärare. Dock måste jag skicka in nya papper för legitimationen då men det är det värt.
 
Ikväll blir det fredagsmys med film trots att det bara är torsdag =)

påsklov

Bloggtorka igen.........sorry

Nu är det i alla fall påsklov. 10 dagar. Låter härligt i mina öron. har lite planer som jag inte kan gå in på nu men jag återkommer.

Annars då? Lakers har spelat färdigt men vad stolta vi är. Jag har känt mig som en hockeynörd som tittat på matcherna som gått på kanaler som vi har.

Nu vill mannen sova så bäst att lägga ner och sova lite jag med.

Ida

RSS 2.0