nybörjare

Klarar tomater av väldigt hög värme? En hel eftermiddag på en inglasad balkong i solen. Tveksamt tänker jag. varma soldagar när vi är hemma sent känns inte som en bra idé. Imorgon visade kartan molnigt och 18 grader det borde väl funka. Håll tummarna. Blir nog en del bärande i sommar.

tomater

I år ska jag prova att odla tomater. Idag köpte jag in tre plantor. Dock missade jag att jag köpte in två gul gröna. alla bilder på tomater på den hyllan var röda så jag tog för givet att alla var röda. Sen när jag skulle plantera stod färgen på krukan. men det gör inget, kul med variation. En planta röda körsbärstomater blev det också. Håll tummarna nu att vi får resultat. Vi har en stor kruka kvar som jag kanske ska plantera något mer. Några förslag?



Ringmärkt

 
 Ja det har hänt en del sen sist. Om någon har missat det så är jag numera förlovad med den bästa chilenaren. På vår årsdag gick han ner på knä och frågade om jag ville fortsätta leva med honom. Sen exakt en vecka är vi också ringmärkta med en fin guldring.
 
Under läsåret har jag också läst två delkurser i svenska som andraspråk som getts på skolan. Igår fick jag betyget, VG. Med tanke på att jag särskilt på sista uppgifterna inte kände att jag gav allt så är jag väldigt glad. Tänk vad ringrostig man kan bli av bara ett års uppehåll från studier.

Ida

RSS 2.0