Uggla

Lyssnar på Magnus Uggla och jag känner mig helt sprallig. Kände mig lite nedstämd (helt utan anledning) förut men Magnus Uggla var medicinen. Är inget stort fan egentligen men idag var det helt rätt.

semester

Nu är vi ett steg närmare vår resa under semestern. En härlig spännande känsla sprider sig i kroppen. Nästan som ett barn när julafton närmar sig. Ikväll blir det nog lite planerande kring vad vi ska göra när vi är på plats. Jag längtar.

orkidé



Den här orkidén hade jag tänkt kasta för ett tag sen för jag trodde den var död. Inga tecken på liv och rötterna verkade helt torra och livlösa. De riktigt knastrade när man rörde vid dem så jag trodde de var döda. Sen helt plötsligt såg jag lite liv i den och nu några veckor senare ser den ut så här. Väntar spänt på blommorna nu.

putsat

Nu är fönsterna rena och fina. Ägnade förmiddagen åt att putsa alla fönster vid köket, balkongen. Igår var det fönstren i vardagsrummet. Nu är de riktiga fina. Är riktigt stolt över mig själv. Njuter verkligen och nu får solen gärna skina.

Shoppinglördag

Idag fanns inte större planer när vi vaknade. Efter en väldigt lugn morgon åkte vi i alla fall iväg en stund. Första stoppet blev Erikshjälpen. Där fick tre romaner på engelska följa med mig hem.
 
Sen bar det av en runda till stan. Jag ville in på Panduro eftersom de firar 10 år i Växjö och det ryktades om lite specialerbjudanden.
 
 
Jag köpte två meter av det fina cupcakes-tyget, jag ska göra ett fodral/överdrag till min köksmaskin tänkte jag. Då blir den inte dammig och det här var ett väldigt fint tyg. Funderar på att göra något mer fint av tyget så därför tog jag lite extra. Tyget var rea på, 50% så fick ju två meter för priset av en meter. Jag köpte också 2 rullar presentpapper. Jag gillar verkligen deras presentpapper, det är super fint och mycket på varje rulle. 20 kr styck betalade jag (ord pris 59kr/styck). Saxarna var också nedsatta för 10 kr styck.
 
Jag köpte en hemlig påse på panduro och detta var det som fanns i. En del kommer jag nog använda och en del inte. Schablonen är en stor motorcykel och ja det är väl direkt inget jag känner behov av, det kanske finns någon annan här som vill ha en schablon med motorcykel? Mappen/pärmen eller vad det nu är vet jag inte vad jag ska ha till. Inuti är några plastfickor och sen är flesta "bladen" av hårt tyg, samma som på utsidan. Jag förstår verkligen inte vad man ska ha den till. Någon som vet?
 
Vi gick sedan som sagt en runda på stan och på ett ställe bjöd de på gratis glass från GB. José och jag valde varsin glass med marabou choklad på utsidan. Det måste vara årets nyhet eller något. Jätte god var den i alla fall, den äter vi nog fler gånger i sommar. Vi stod mot husväggen i solen och njöt av glassen, behöver jag säga att det var så skönt och mysigt och man fick riktiga vårkänslor.
 
Innan vi åkte iväg idag så sa jag till Jose att det vore kul att satsa på köpa riktiga Converse för det har jag aldrig haft. Nu när jag jobbar så kommer det ju in lite mer pengar och då kan man ju unna sig lite mer. I alla fall så gick vi förbi teamsportia som ska lägga ner inne i stan och bara finnas kvar på samarkand. Vi gick in och kikade lite och där hittade jag just Converse som var prissänkta med 200kr. Det gillar vi =). Dessa fick följa med hem.
 
 
Den sista shoppingen blev en ny cykelhjälm. Min gick sönder för ett tag sedan och jag vill inte cykla i den här stan utan hjälm där cyklister ska vara i rondeller och sånt. Känns lite säkrare med hjälmen då.
 
Nu ska jag nog sätta mig och läsa lite en av böckerna.
 
Vi hörs!

Ida

RSS 2.0