Fredag

Är det bara jag som upplevt att den här veckan har gått väldigt snabbt? Det känns som det var igår det var måndag och det var dags för en ny jobbarvecka och nu är den redan slut. Vad hände liksom.
 
Den här helgen är inget planerat och det känns faktiskt riktigt skönt att bara ta helgen som den blir. Inga måsten utan bara göra det som känns bra för stunden.

Skumt

De drygt 7 första timmarna på det här dygnet hann vi avverka två strömavbrott. Undrar just varför. Jag tror att jag skulle kunnat räkna alla tidigare strömavbrott vi haft i den här lägenheten på en hand (då räknar jag inte alla de gånger proppen gått och gett tillfälligt strömavbrott i vissa delar av lägenheten).  Det var i alla fall ett vid ca ett i natt och ett vid halv sju i morse. De var kanske 15-30 min långa. Undrar fortfarande varför strömmen gick. Det som var morgonen vet jag i alla fall var lokalt. Gatlysena på "stora vägen" lyste och också husen på andra sidan den stora vägen här hos oss. Väldigt mystiskt. Vad hade vi gjort för att förtjäna detta måntro. Får se om det står något i tidningen imorgon om orsaken.

Bestick

Funderar på att köpa lite finbestick. Var inne på Cervera idag och tittade lite och hittade en bestickserie jag gillade. Funderar på om jag ska använda presentkorten jag fått på just bestick. När jag hade min examensfest så fick jag låna ihop bestick vilket inte kändes så kul. Det vore ju sjyst i alla fall att ha lika många bestick som tallrikar till finservisen. Jag ska sova på saken som man säger och sen får vi se. De var nedsatta med halva priset nu också så det vore ju läge att slå till. Sen gjorde det ju inte saken sämre att besticken heter Ida. =)

Examensfest

Idag var det dags för den försenade examensfesten. Nu hade vi ju dock något mer att fira eftersom jag nu också har jobb sen en vecka tillbaka. Jag har haft en underbar eftermiddag/kväll med Josés familj och S. Det blev en god smörgåstårta och sen lite kaffe och te med chokladmuffins. Var en riktigt trevlig tillställning. Vi började titta på filmklipp och bilder från lite allt möjligt. Bland annat råkade ett filmklipp när Erika och jag sjunger kareoke till en av Linda Bengtzings låtar och verkligen skriksjunger. Jaja ibland får man bjuda lite på sig själv. S fick också en snabbgenomgång (tack vare bilderna) på min familj och de delar av Josés familj som inte var här idag. Vi skojade om att det skulle bli förhör senare =) Är ändå lite roligt att S nu träffat stora delar av Josés familj men bara lyckas träffa Annie ifrån min familj.
 
Jag fick lite fina presenter också, även om jag bara var glad för att folk tog sig tid och firade mig, men klart presenter blir man aldrig ledsen för. Fick ett berlockarmband från Thomas Sabo med en fyrklöver berlock, tittade på hemsidan och finns många fina att komplettera med i framtiden. Två par öronhängen, ett halsband och sen ytterligare ett armband. Allt var super fint. Fick också ett rosévin från Chile (något annat går ju förstås inte för sig) och sen en kalender i ett sånt där skinnfodral ( heter säkert något fint men kommer inte ihåg det nu) av svärföräldrarna i försenad födelsedagspresent eftersom de var bortresta när jag fyllde år. Kändes väldigt vuxet, den var verkligen super fin. Även om jag är jätte nöjd med min andra kalender så får den nog känna sig besegrad mot den här fina i skinn. Ser ju helt klart proffsigare ut när lärare Ida kommer med sin skinnkalender och sen är det ju bara att byta ut själva kalendern när det blir nytt år och behålla skinnomslaget.
 
Nä nu ska jag nog joina mannen framför tvn en stund innan det blir att ta tag i sista disken efter dagens firande.

Ida

RSS 2.0