Mår bättre men inte bra

Känner mig piggare nu. Jag är inte pigg men piggare än igår. Vet inte om det är för att jag började använda kan jang igår. Eller om förkylningen ändå skulle börja släppa greppet om mig. Känns bra att det går åt rätt håll i alla fall. Men blir nog ändå en lugn dag imorgon. Kanske försöker ta mig ut lite imorgon. Börjar bli lite trött på soffan. Igår bodde jag i den hela dagen. Har börjat titta på en ny film/serie nu. En sån här typ Jane Austen stuk. Har sett första skivan. Ska se andra sen med lite senare kanske.

Nyss gjorde José ett spratt med mig. Han hade hittat nåt på nätet som jag fick på usb för att sätta in i min datorn. Då står det något i stil med du har virus på din dator (fast på engelska) tryck på valfri tangent och sen kom det upp massa grejer hela tiden och man skulle trycka på en tangent. Helt plötsligt står det att jag aktiverat viruset och det kommer upp massa text som bara rullar, rullar så snabbt att det inte finns en möjlighet att läsa. Blev shit rädd men insåg sedan att det här var poängen och han försökte lura mig. Men kanske borde köra en viruskoll? Är ju ändå ett tag sen. Paniken steg där ett tag. Såg hur jag skulle vara tvungen att köpa en ny dator direkt. Men det var ju bara lurenderi.

Just nu längtar jag efter mina två paket som är på väg hem. Först tv-boxen som lär komma först och sen min personligt designade almanacka, skulle ta två veckor och betalningen registrerades hos dom i tisdags. Längtar.

Söndag

Jag klickade hem min sex and the city box efter att jag skrev senaste inlägget.  Synd bara att det är helg nu så jag får vänta extra många dagar eftersom de räknar vardagar när de skriver leveranstid. Borde kunna få boxen i mitten av nästa vecka dvs lagom tills jag blivit hyfsat frisk. Måste bli frisk nu. Har ett möte jag vill gå på, på tisdag och en demo på onsdag. Men känner mig faktiskt lite friskare idag men inte frisk. Idag blir det bara vila som gäller. Blir nog en film idag också. Med vila imorgon också hoppas jag kunna gå på mötet på tisdag.

Igår när José väl kom hem hade köpt hem lite saker att skämma bort mig med. Lite gott att dricka och två tidningar att läsa. Sen hade jag bett honom att köpa hem lite mer näsdukar. Han köpte hem tre stora förpackningar med tio förpackningar i varje. Funderar på hur länge han räknar med att jag ska vara sjuk???

Såg just nu när Alshammar tog guld. Kul att se. Grattis!

Sjuk

Idag är första dagen efter att jag slutat sommarjobbet och här ligger jag rejält förkyld. Tycker rätt synd om mig själv just nu. Särskilt eftersom jag missar något som jag gärna hade gjort. Fd Göteborgsfamiljen kom idag hem från sin långa semester. Vi skulle ha mött upp allihop, men jag ligger här hemma och är dålig medan José är iväg och gosar bebis och bara har trevligt. Jag unnar honom det verkligen men hade velat vara med. De skulle kommit hem för några dagar sen men flyget blev försenat. Så de kom hem lagom till min förkylning.

Tror jag ska ta och beställa sex and the city boxen nu. De har sänkt priset med 50 kr på den. Ser det som ett tecken.

Har inte så mycket mer spännande att berätta. Har suttit framför tvn hela dagen. Eller ja jag försökte se en film men klarade det inte för ögonen trillade ihop så halvsov på soffan en timme eller två. Men nu har jag klarat av se den.

Nä nu ska jag sluta klaga och sluta skriva här.

Onsdag

Nu är det bara två arbetsdagar kvar innan vi går på semester/sommarlov. Jag längtar som bara den just nu. Igår var en ganska tung dag. Lite för mycket att göra och en hel del specialgrejer som jag skulle försöka lösa. Var helt snurrig i huvudet sen. En stor energidryck gjorde i alla fall att jag orkade gå iväg på tw-mötet sen på kvällen. Höll mig ganska pigg på kvällen också av den. Men natten sov jag som en stock.  Idag är jag bara allmänt seg.

Läste nyss syrrans blogg och det hade visst hänt lite på hennes jobb. Så funderade på om jag skulle kunna kontra med något. Något som inte är fullt så äckligt (hennes blogg ligger som en länk till vänster om ni scrollar ner lite). Till det som hände då. Jo, leksaksbilen hämtade saker hos oss. Ja asså lastbilen som hämtade gods hade fullt med BR tryck på utsidan av lastbilen. Var rätt gulligt. Tyvärr skulle lastbilen inte leksaksaffären och inte var det leksaker han hämtade heller. Just därför tyckte jag nog det var extra kul med BR tryck på bilen.

Förresten angående inlägget häromdagen om att jag hade större storlekar när jag skulle kolla ellos. Visade sig att det var tre storlekar större. Började få lite panik så ringde mamma för att se om hon också fick gå upp i storlek. Och hon hade varit med om samma sak tidigare, att enligt tabellen så ska man har flera storlekar större. Det kändes skönt dvs det är inte mig det är fel på.

När jag började skriva senaste stycket så fick jag för att kolla klädsidor och hittade faktiskt en bra så ska fortsätta kika på den så hörs vi en annan dag!

Norge

Ska erkänna att mitt dåliga bloggande senaste dagarna har mycket berott på det som skett i Norge. Mina tankar eller problem känns ganska små och löjliga i det stora hela. Visserligen har dödsiffran sänkts idag men det är ändå över 70 personer som förlorat livet. Och då ska vi inte ens prata om alla deras anhöriga och vänner som mår så dåligt just nu.

Har skänkt många tankar till vårt grannland senaste dagarna. Samtidigt som jag försökt uppskatta det jag har lite extra. Kramas extra med José. Tänk en dag kan allt det här vara borta. Njut av dina nära och kära medan du kan.

Kanske ska försöka berätta lite om mig också och min vardag. Idag påbörjade José och jag sista arbetsveckan innan semestern. Ska bli så härligt att få fyra veckor tillsammans.
Igår beställde jag äntligen min personliga kalender. Längtar tills den kommer hem.

Idag kom ju också lönen. Det är en sån härlig känsla att få mer än ett vanligt studiebidrag och veta att jag inte behöver betala tillbaka en krona av det. Det är bara mitt. Har visserligen bara arbetat två veckor drygt så blev ju inte många hundralappar över studiebidraget men ändå, de är bara mina =)

Fick två mindre kataloger av Ellos idag. Hittade byxor där man beställde olika beroende på sin längd. Äntligen någon som insett att folk är olika långa. Problemet var bara att man skulle mäta midja och höfter. Enligt de tabellerna skulle jag då behöva gå upp två storlekar i byxor jämfört med när jag köper jeans på tex KappAhl. Är inte det lite skumt? Funderar på om man skulle köpa men ska jag köpa min vanliga storlek eller enligt tabellen, två storlekar större. Tänk om de är super stora? Måste nog mäta mig igen kanske var lite snabb men ändå två storlekar så fel kan jag ju inte mätt.

Bajs

Idag var sista arbetsdagen för veckan. Så skönt. Känner att jag varit ganska opeppad sista dagarna denna veckan.

Morgonen idag började med att det kom en sån där slamsugare eller vad de heter till jobbet. En sån som hämtar allt avfall från toalettstolarna. Fick dra hela slangen genom lokalerna. Luktade lagom gott hela förmiddagen sen. Det påminde mig faktiskt om mitt allra första sommarjobb. Det var som barnvakt åt småkusinerna (som faktiskt är riktigt stora nu). Kusinerna var då kanske 2 och 4 år ungefär om jag tänker rätt. Då när syrran och jag barnvaktade ett par veckor då moster jobbade på dagarna så kom slambilen en dag. Åh det var riktigt spännande för de små barnen. Jag och syrran ville helst dock gå in på grund av lukten. Vilken minnen.

I helgen ska jag nog försöka beställa min personliga kalender. Vill verkligen ha en alldeles egen. Få bestämma själv vad man vill ha och inte ha.

För ett par dagar sedan beställde jag lite bilder för framkallning och posters. Fick korten idag och posters hämtade jag ut idag då de gick som paket. Lite bilder från släkträffen bland annat.



Den här bilden har jag fått hem som posters i 20x30 format. Super fin blev den. Beställde också posters på älskade missen och en parbild på mig och José. Ska sätta in de vanliga bilderna i albumet men är rädd att jag inte har nog med plats kvar i albumet. Blir nog till att införskaffa ett nytt. Men de kan väl inte vara så dyra?

Tittar in

Tittar in mest för att säga hej. Har inte så mycket att berätta. Igår var en sådan dag när det kändes som jag gick på halvfart hela dagen. Inte så kul. Idag kändes det lite bättre tills huvudvärken kom smygande precis vid lunchtid. Sitter här fortfarande med en viss huvudvärk trots tablett och vila. Funderar på att leta fram någon mysig film och titta på nu ikväll.

Kom dock precis på att vi inte fixat någon matlåda till imorgon. Blev en större fika när vi kom hem i stället. Var inte så matsugen då och huvudvärken gjorde det ju inte bättre. Ska gå och se om jag kan hitta nåt trevligt i frysen och fixa till.

Nähe först matlåda, sen film och sen skulle jag behöva ta en dusch innan sängdags.

trevlig torsdag på er.

Vill ha....

Usch jag tror att jag hamnat i vill ha massa saker-läge. Farligt farligt. Fast är ju inga super dyra saker bortsett från datorn då men den håller jag på att spara ihop till.

Hittade hela serien Sex and the city på hemmakväll för ett tag sen. Riktigt billigt också men just den boxen jag hittade var förstås felmärkt visade det sig i kassan så riktigt så billig var den inte. Men efter det har jag varit lite småsugen på den. Men bara om jag får den till ett bra pris. Känns som en serie som kan vara småtrevlig att se framåt höstkanten. Har hittat den på nätet nu för ca 450kr vilket känns ganska okej för 45 timmars serie. Åh önskar att jag visste vad jag skulle få i lön så man vet vad man har att röra sig med. Lämnade in lönelappen idag men förstår aldrig hur jag ska räkna sen vet jag inte den exakta skattesatsen sen blir det ju lite semesterersättning också. Hoppas ju på lite mer än ett vanligt studiebidrag men det ska ju räcka till semestern, som faktiskt blivit bokad med lite grann nu.

9 arbetsdagar kvar sen ska jag sova så länge jag känner för.

Söndag

Idag drog vi en sväng till Moheda och antik/loppis butiken där ute. Fatta vad folk det var där. Usch för alla dessa turister. Gick ju inte röra sig där inne det stod helt still. Jag tänker inte åka dit förrän i augusti eller nåt nu. Kanske har värsta strömmen av tursiter försvunnit. Mycket folk är det ju alltid men det här var väl mycket för min smak. Hittade dock en rätt fin matservis där ute. Men var inte 12 delar i allt utan tio assietter. Sen var det styckpris på allt. Tycker bättre om när de sätter ett paketpris på servisen. Då vet man också direkt vad som gäller än om man ska räkna ut det själv. Blev riktigt sugen på att ha en fullständig mat/kaffeservis. Helst allt i samma. Vi köpte ju en kaffeservis billigt på erikshjälpen för några år sedan men skulle vilja ha en komplett för både mat och kaffe. Gärna med lite gammalt stuk. Om det inte är någon vanlig servis heller så gäller det ju att få tag i alla delar direkt. Vet att två av Josés systrar + mamma samlar på en super fin servis men känns lite väl bra om det ska finnas fyra likadana serviser i samma släkt. På tal om det, om du mamma eller någon annan vänlig själ ute i R-by vill ta kort på kakfaten mamma har i tvåvåningar (de blåa) och de tallrikar som hängde på väggen förut. Vill se hur de ser ut. Vill ni maila? Snälla?

Vad har jag mer gjort idag? Jo blivit ännu mera sugen på att göra min egen almanacka men har lite beslutångest. Gå gärna in på hemsidan jag tipsade om igår och titta och säg vad ni tycker. Vad passar mig? Funderar på om jag ska ha ett eget kort. Men hur ska jag kunna välja bara ett. Funderade på ett fint kort på systrarna och mig från släkträffen men det passade visst inte in så bra. Naturbild kanske? Hmm.. det är svårt det här eller egentligen är det bara jag som är fruktansvärt velig. Har i allafall lagt in alla födelsdagar jag kunde komma på i min profil. De finns sen lagrade i min profil om jag beställer en ny kalender nästa år, då har jag lagt in när folk är födda vilket år så uppdateras det automatiskt hur mycket de fyller. Smart va? Måste bara fundera så jag inte glömmer någon. Det går ju skriva dit för hand men det är inte lika roligt ju.

Hittade förresten en film idag som bygger på en bok jag läste när jag bodde hemma. Lånade den av mamma så vet att hon vet precis vilken det är:" En blomma i Afrikas öken". Blev jätte paff när jag såg att den kommit som film. Den vill jag se, men lägga 179kr på hemmakväll är alldeles för dyrt.

Sen sist

Sen jag sist skrev har det hänt några mindre viktiga saker.

  • Jag har skrivit ner en lista på vad jag helst vill ha i min nya dator. Hårda krav som kan rubbas men har ändå skrivit ner allt jag skulle önska. Sen kan man ju inte få allt (inte inom min prisklass i alla fall)
  • Jag har fått en ny datamus av José. Han hade en gammal liggande. Den jag hade, hade börjat reagera långsamt. Vilken skillnad det blev på den nya.
  • Jag tror jag har bestämt mig för att designa en egen kalender. Kände att jag vill ha en personlig. Kan designa den rätt mycket. Testade lite snabbt förut. Kanske sätter mig någon dag framöver och designar på riktigt med egna foton och sånt. Är riktigt sugen nu på att ha en personlig. Kolla in http://www.personligalmanacka.se/
  • Jag har också organiserat lite på kontoret. Mina nya dokumentsamlare gör nytta. Har organiserat upp allt tw material så inte allt ligger i en stor hög (läs stort kaos).
  • José och jag har sett en film som handlade om en kidnappning av en journalist i pakistan efter 11 september. Är glad över att ingen av oss har ett arbete där vi behöver ta sådana risker att bli kidnappade eller mördade eller nåt sånt. Hemska tanke.

Härligt brons

Har precis sett bronsmatchen. Det avgörande målet var ju så snyggt. Härligt Sverige!  Riktigt spännande match särskilt mot slutet. När det kom upp 5 min tilläggsminuter höll jag på att bli knäpp, riktigt nervösa 5 min blev det.

Idag var vi på bla Biltema för José skulle kolla en sak. Då hittade jag de dokumentsamlarna som jag köpt innan. Har letat efter dom innan när vi varit där. Men inte hittat och varit ganska sur på detta. Är ju rätt snyggt om man har samma plus att de är så fina. Men fanns inga på kontorsavdelningen där allt sånt finns. Hittade de idag borta vid bilgrejerna av en ren tillfällighet. Plockade åt mig två förpackningar direkt. Jag skulle bara ha. Så nu ska det organiseras lite på kontoret.

Hade nåt mer jag tänkt skriva men det har jag glömt för tillfället. Återkommer när jag kommit på det. Nu dör snart batteriet på datorn också så ska lägga ner här nu.

Ny bil, någon?

Har inte så mycket spännande att berätta egentligen. Jobbet rullar på med en hel del godsmottagning. Idag fick jag dock hjälpa José att bygga ihop någon typ av ventil tror jag det var. Det är lite roligare när man gör det tillsammans med någon. Fast skulle i ärlighetens namn ägna mig mer åt så kallas k-packning, dvs montera ihop saker så som kunden köper den. k-pack (konsument-pack). Är rätt skönt och avslappnande och kräver inte så mycket tankeverksamhet när man väl lärt sig hur man ska montera ihop prylen.

Kan passa på att berätta att Josés gamla bil numera ligger ute till salu på blocket. Vi trillade väl nästan baklänges när vi såg prislappen. Lite väl högt pris. Kolla in länken http://www.blocket.se/kronoberg/Saab_9_3_AERO_34868759.htm?ca=21&w=1

Observera att bilen säljs i befintligt skick. Hahaha. Är väl främst rosten de tänker på men finns ju en del annat också.


Håller på att kolla på fotbollsmatchen och passar bara på att blogga i pausen. Nu håller vi tummarna för Sverige och hoppas högt att det inte blir förlängning. Jag är redan trött och orkar nog max 45 min till.

Hela familjen samlad

Idag var hela familjen Fransén samlad här i Växjö. Det var inte igår vill jag säga. Tror inte vi träffats allihopa här i Växjö sen syrran flyttade till Malmö, vilket är drygt två år sedan.  Var riktigt kul att ha hem dem allihopa.

Kvartsfinalen mellan Sverige och Australien var ju förstås ett måste. Så alla satt samlade framför tvn. Tror det var Erika som konstaterade att vår soffa precis räcker till sex personer.

Blev också en sväng till Biltema och grandsamarkand.

Främsta anledningen att de kom just idag var att de skulle hämta massa tupperware prylar. Men de fick med sig en hel hög med andra saker. José och jag hade plockat undan en hel del grejer vi tänkte skänka till Erikshjälpen. Men de hittade en del de gillade och tog med sig hem. Kul när saker kommer till nytta. Miljövänligt är det också i stället för att köpa massa nya saker.

Har tyvärr inga spännande bilder att bjuda på men men.

Imorgon väntar en ny arbetsvecka. Imorgon kör jag också godsmottagningen solo. Hjälp............ Nä det kommer säkert gå jätte bra. Ska försöka komma i säng i god tid i alla fall så möjligheten är större att man är pigg imorgon. Men det är ju inte säkert ändå.

Fredag

Idag var sista arbetsdagen på veckan. Så skönt. Kan väl lugnt säga att det varit en intensiv vecka både på jobbet och på fritiden. Igår började jag skriva ett riktigt gnälligt inlägg om jobbet. Har vissa störmoment där. Men när jag skrivit massa  om det och insett att det blev jätta rörigt och ganska ointessant att läsa så ringde jag min syster. Tack Erika för att du lyssnade på mitt gnäll. Behövde prata av mig med någon.

Helgen är väl inte superplanerad eller i alla fall inte morgondagen. På söndag kommer min familj hit. Blir fotboll, grand samarkand och hämtning av tupperware produkter.

Imorgon är jag lite småsugen på att åka till Erikshjälpen och kika. Har typ lovat José att följa med ned i bilförrådet (egentligen matkällaren men används till bilförråd) imorgon också. Han ska rensa ut massa saker från gamla bilen, sälja av en del som kanske finns värde i. Har lovat att följa med som sällskap men kanske mest som bärhjälp för att bära upp allt till lägenheten sen (kan någon förklara för mig varför vi valde att bo på tredje våningen. Hatar att behöva bära upp alla saker för alla trapporna, särskilt tunga och otympliga saker). Lägenhet i markplan gäller nästa gång eller ännu hellre ett eget litet hus.

Så fort vi kom hem idag fick jag huvudvärk och magen kändes inte helt okej heller. Så blev värktablett och vila på soffan. En timmes vila/sovning senare var jag en ny människa. Ringde då mamsen för att bestämma lite för söndag.



På söndag samlas systrarna Fransén igen.

Onsdag

Har blivit lite dåligt med uppdateringen senaste tiden men det har sin anledning. Har varit uppbokad både dagar och kvällar senaste två dagarna. Har jobbat på dagarna och sen har det varit möten på kvällarna.

Började ju sommarjobba i måndags kl 7 (dvs tidig uppstigning) var sen på möte till sent, var inte hemma förrän strax innan elva någon gång. Var en bit att åka så därför blev det extra sent. Sen upp tidigt på tisdag morgon igen. Tror aldrig jag varit så trött på morgonen. Kände mig som en zombie. Gick en bra stund på morgonen innan jag insett att jag inte sagt godmorgon eller ens pratat med José. Vaknade väl inte till ordentligt förrän strax innan frukosten på jobbet sen (dvs ca kl 9). Usch så seg vet jag inte om jag någonsin varit innan.

Idag njuter jag att "bara" jobbat och sen åkt hem. Men har sprungit runt en del på jobbet idag. Godsmottagningen har kommit igång ordentligt för mig. Har enbart sysslat med det idag. Brukar ju annars plocka ordrar också emellan. Men idag har det inte funnits någon tid alls till ordrar. Igår precis innan hemgång kom det 32 pallar som jag fick gå igenom och markera upp idag. Var två stora kartonger på varje pall 32x2=64 kartonger. Behöver jag säga att jag höll mig sysselsatt ett tag?? Sen fanns det lite smått att ta hand om. När jag sen trodde att allt var klart (för tillfället i alla fall) så kommer José och säger nåt i stil med "Jag har lastat av massa gods det står här utanför och där ligger alla papper du måste titta på". Var en del där med. Sen när det var klart så kom det ju mer förstås. Trodde aldrig jag skulle ägna hela dagen åt det. Sen ska sägas att de 32 pallarna kollade jag bara över och la in i datorn. En av de ordinarie godsmottagarna (fast på en annan avdelning) har typ fått ägna nästan hela dagen åt att försöka få in alla dessa pallar någonstans. Eftersom jag inte har truckkort så måste jag få hjälp med allt sånt. När sen alla ordinarie godmottagare är på semester får jag flörta med José så han lyfter upp alla pallarna. Fick göra det förra året. Inte riktigt aktuellt att lyfta upp en pall på säkert minst 100kg för hand på en 2-3 meters höjd. Tur jag har en snäll sambo. Får hoppas det blir mest saker som står på golvnivå det löser jag själv.

Oj hjälp nu blev det massa jobbsnack. Men ville väl skriva av mig lite. Det är ändå lite speciellt för mig att hålla på med godsmottagning. Men så kul att få göra lite andra. Få extra ansvar känns bra. Är bra denna veckan också då en ordinarie (dock från annan avdelning) är kvar så man kan ställa alla frågor som dyker upp till någon som kan svaret.

Nu ska jag sluta babbla.

kram på er alla i sommarvärmen

Söndag

Sitter här och laddar inför morgondagen. Imorgon är det dags att bli godmottagare igen. På ett sätt ganska kul om inte de sablans odjuren hade funnits där ute. Måste packa ihop ett allergi apotek att ta med mig imorgon. Mamma hade en bra aloe vera gel hemma när jag var hemma där sist. Så har köpt mig en sådan istället för mitt lipstick med aloevera som jag haft innan. Det såg rätt äckligt ut nämligen efter ett antal sommrar. Har kollat upp så vi har mygga hemma också. Vet inte om det hjälper mot de här odjuren men måste vara bättre än inget.

Idag drog vi spontant iväg en runda till kosta outlet.

Men blev inte mycket handlat. Hittade lite hårgrejer på glitter det var väl det enda. Jo varsin dricka också. Wow vilken storshopping.

Tänkte bjuda på lite bilder från igår också.



Vägen ut till Hissö. Är ännu finare i verkligheten.





I närheten av Kronobergs slottsruin. Känner att bilderna inte ger verkligheten rättvisa lite. Men tyckte det var lite snålt med bilder i bloggen.


Förresten idag har jag för första gången kört en bil på sexans växel. Har ju kört bilen innan men inte så snabbt att jag kört på sexans växel. Funkade faktiskt riktigt bra. Råkade dock en gång lägga i fyran i stället men det gick ju snabbt att lösa. Måste faktiskt säga att nya bilen passar mig bättre än den gamla saaben. Fast har ju bara kört den två gånger eller nåt så ett bättre utlåtande får väl komma.

Kram på er alla

Lördag

Lördag idag och bara två dagar kvar innan det är dags att bli godmottagare igen.

Snart ska vi iväg en runda och "rasta" den nya "familjemedlemen". Annars är José inte nöjd, hahaha.

Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag. Ta dagen som den kommer med visst fokus på rensning och städning.

Nu vet jag inte vad mer jag ska skriva. Återkommer kanske senare.

Puss och kram på er

Fredag

Insåg just att jag råkat trycka på utkast i stället för publiciera på gårdagens inlägg så det ligger ett inlägg  här under från igår fast det är precis nypublicierat.

Idag skulle de stänga av vattnet. Antingen har de inte gjort nåt än eller blev de klara väldans fort. Hade vatten för en stund sen i alla fall. Men vågar inte tro att det ska stanna hela dagen så tar det lugnt med vattnet.

Senare i eftermiddag ska vi hämta hem en ny "familjemedlem", en "familjemedlem" som väl lär göra att jag inte ser så mycket av José i helgen. Men jaja det är väl övergående.

Nä nu ska jag nog njuta av att uppenbarligen ha vatten och sen ska jag faktiskt ta och sätta mig och se en film och faktiskt bara slappa. Sista dagen på sommarlovet idag. På måndag börjar sommarjobbet. Men är verkligen inte alls sugen. Blinknaggarna/bromsarna/blinningarna har visst kommit till Gemla i stor skala. Usch när jag har hör det vill jag bara sjukskriva mig resten av sommaren. De kommer ju äta upp mig =(

Ida

RSS 2.0