Snart lärare på riktigt

Ikväll har jag skickat in dokument till skolverket så de  kan ge mig min legitimation. Om de håller sina handläggningstider som de själva skriver om på hemsidan så är jag lärare på riktigt senast i sommar =)

bilder

Jag har lekt lite med kameran ikväll och tänkte bjuda på lite bilder.
Okej det är kanske lite enformigt tema på kvällens bilder men visste inte riktigt vad jag skulle fota =)
 
Jag gillar särskilt den här sista, färgerna blev så fina =)
 
 
 
Sen en gammal bild.
 
 
 

glömsk

Ikväll gjorde jag ett sånt misstag som man kan drömma mardrömmar om. Jag glömde mitt bankkort i automaten i affären. Det värsta av allt är att jag inte märkte något förrän affären hade letat fram mitt nummer och ringde 2,5 timmar senare. Behöver jag säga att jag är så tacksam. Jag som alltid kollar om jag fått med mig kortet, men inte idag uppenbarligen. Nu lär jag kolla tre gånger att kortet är med. Jag är så tacksam att affären tog hand om kortet och sedan tog sig tiden att leta upp mig och kontakta mig när det var jag som gjort bort mig. underbart!

Uppdatering

Ni kanske har börjat undra om den här lärarinnan lever fortfarande? Jag kan härmed meddela att jag lever i alla allra högsta grad, jag har bara haft fokus på lite annat.
Så vad har hänt sen sist?
  • Jag har blivit förkyld, men inte så illa, så jag har varit på jobbet hela veckan.
  • Ikväll blev jag världsförälder. Jag har länge funderat så ringde de ikväll eftersom jag skänkte saker i julas, så jag slog slag i saken helt enkelt.
  • För dryga veckan sedan hade vi en brand i en av lägenheterna i grannhuset. Lite läskigt att se en brandbil med blåljusen utanför fönstret när vi precis börjat planera för sängen. Det verkade i alla fall inte som de fysiska skadorna på människor blev så stora, men det kanske dröjer innan de kan flytta tillbaka.
  • Sen har det ju förstås blivit lite jobb och sånt.
 
Imorgon är det redan fredag igen. Det kommer bara säga pang så är sommarlovet här.
 
Helgen blir nog ganska lugn eftersom jag trots allt har en förkylning i kroppen.
 
Så nu vet ni att jag lever =)

nalle

Det här har jag ägnat kvällen åt. En nalle bok.


Ida

RSS 2.0