pärlor

Nu har jag tagit tag i mitt pärlande igen. Jag måste ju bli klar med min stora tavla. Insåg att det är ungefär ett år sedan jag började det kändes ju inte så bra. Men under hösten med examensarbete Och allt så försvann det liksom lite ur mina tankar. Sen har jag inte kommit igång igen. Nu är i alla fall platta nummer 9 klar bara 11 kvar. Med 900 pärlor på varje platta så vågar jag inte tänka på hur många pärlor som faktiskt ska läggas innan jag när målet.

kyssar

Idag är det visst internationella kyss dagen. Värt att fira kanske? Men det lär inte bli så mycket kyssar i dag för min del med en sjuk sambo.

Dagens tips

Vi råkade komma in i ett avsnitt av skärgårdsdoktorn tidigare ikväll och då tipsade de om något som heter öppet arkiv när programmet slutade. Jag blev nyfiken och var tvungen att kolla upp det och jag blev inte besviken. Har visserligen bara tittat lite snabbt på utbudet men gillar man lite äldre svt grejer så är det värt att kolla in. Vad sägs om Rederiet. Vita stenen, Hylands hörna , Solstolarna med mera. Kika gärna in där. www.oppetarkiv.se

laddar

Nu har jag börjat ladda inför höstens jobb, har lånat hem ett helt gäng med böcker för att läsa på lite och börjat skriva ut annan forskning och rapporter. Jag känner ett stort behov att bli mer påläst.

Jag har nu jobbat en vecka på sommarjobbet.Tre veckor kvar. Även om jag trivs väldigt bra där så ska det bli skönt att bli kvitt titeln sommarjobbare. Nästa sommar bör jag ha inarbetad BETALD semester.

Kvällen ikväll blir nog väldigt lugn eftersom mannen är krasslig. Lite slappande framför någon film kan det nog bli alla fall.

onsdag

Nu är jag igång på sommarjobbet. Man märker att många saker sitter där i bakhuvudet, men ibland behöver man lite uppfräschning för att allt ska bli rätt. Då tänker jag främst på de administrativa bitarna, packningen är ju inte så svår i jämförelse. Tre dagar arbetade, ett helt gäng kvar. Det blir visst en del helgarbete också sista veckan. det blir lite härliga extrapengar i höst.

Ida

RSS 2.0