egen födelsedagspresent

Igår köpte jag mig en egen födelsedagspresent. Egentligen lite tidigt, men den går inte en köpa på min födelsedag.  Jag har köpt body shops adventskalender,  den som heter ultimate. Massa fina presenter alla dagar i december fram till jul. Jag längtar till december och julen nu. Jag ser fram emot att plocka fram alla tomtar, baka lussekatter och köpa julklappar.  

tomater

Här har vi fullt med tomater i vardagsrummet.  Härligt att kunna hoppa upp ur soffan och ta sig något hemodlat när man blir sugen på något.  Jag har redan plockat fyra gula tomater denna veckan.  

gamla serier

Väldigt ofta på vardagkvällar när vi slappar efter en lång arbetsdag. Så hamnar vi framför tvn och då går lilla huset på prärien på tv4guld. Vi har sett alla avsnitt och vi har alla boxarna. Ikväll blev jag lite sugen på att läsa böckerna. Jag undrar om det blir lite som att när man var liten och läste Kulla-Gulla, det minns jag som en underbar känsla. Jag undrar om jag inte ska önska mig första boken i lilla huset på prärien serien i födelsedagspresent/julklapp och se om den härliga känslan infinner sig. Sen kanske de inte är helt politiska korrekta i dagens samhälle, men de speglar ett dåtida samhälle. Men kanske inget jag skulle läsa högt på jobbet. =)
 
Jag såg framför mig att sitta och läsa dem högt för mina barn i framtiden, både Kulla-Gulla och lilla huset. Jag älskade verkligen Kulla-Gulla som barn, det är en serien jag måste få i min bokhylla på ett eller annat sätt. Jag har för mig att jag har en Kulla-Gulla film här hemma (eller om jag sett den på play eller nåt), men skulle kanske se den igen. Dock ger den inte riktigt samma känsla och som vanligt med filmer är ju inte allt med, allt som man önskar.

ÄNTLIGEN

Sedan en riktigt lång tid tillbaka så har jag letat efter ett lämpligt nyckelband att ha på jobbet utan någon större lycka.  Idag var lärarförbundet på skolan.    Titta vad jag fick med mig 😆 lycka, äntligen.  Ett bra budskap också eller ja lite reklam.  Bättre än 100% singel och liknade som jag hittat tidigare.  Snygg färg också.  

middag

Idag blev det biff stroganoff med vildsvin som kött. Hemodlade tomater till det.   mums

Alla borde ha en José

Jaha så satt jag en bra stund och tittade på allt, men inget funkade. Sen bad jag José att titta på det och han har inte ändrat en enda inställning bara kikat runt lite och tada helt plötsligt fick jag fram ett kommentarsfält. Han ändrade verkligen ingenting, men nu funkar det. Det är ofta så hos oss, bara han tittar på en teknisk pryl så funkar det, även om jag gjort precis samma, sekunden innan. Jaja han är ju uppenbarligen bra att ha för detta ändåmål.
 
Så alla som får fram kommentarsfältet kan väl lägga en kommentar så jag vet att det funkar, inte bara från min dator.

kommentarer

Det går fortfarande inte att kommentera min blogg. Är det någon som lyckas? Jag har inte ändrat någonting och så har funktionen bara försvunnit, jag blir så sur. Eftersom jag själv inte gjort något så vet jag inte heller vad jag skulle kunna göra för att få det att fungera. Det blir väl att googla =)

kanelbullar

Jag har lite beslutsångest. Ska jag baka frallor eller kanelbullar till veckans homeparty. Hmm......... svårt.  Just nu överväger nog kanelbullar, då slipper ja ta fram smör, ost och sånt. Jag funderar väl en liten stund och så måste jag snart baka i vilket fall som helst. 

Jag vore förresten tacksam om någon ville lägga en kommentar. Jag är inte säker på om kommentarerna kommer fram med nya appen nämligen. Det är ovanligt tyst bland kommentarerna.  Eller har jag inte skrivit något intressant att kommentera.  

frost

Suck. Varför lägger den nya bloggappen alla bilder på "fel" håll? Det gjorde den inte  innan uppdateringen. Jaja. Jag får forska i detta. Jag håller just nu på att kolla in de svenska versionerna på sångerna i Frost/Frozen. De låter helt fel när jag typ lyssnat sönder de engelska versionen. hahaha

gult är FINT

Kanske inte så fint när jag skalat bort så mycket blad, men effektivt. Många fler tomater har mognat varje gång jag tagit bort blad och titta så gult och fint det är nu.  

Ida

RSS 2.0