helgen

Gårdagen började med att vi tog bussen till Samarkand eftersom det var första dagen ute efter att mannens förkylning börjat släppa så ville vi inte cykla. Vi kollade bland annat in nya Clas Ohlson. Blev direkt inte så mycket handlat men det var kul att komma ut lite. Här kommer bildbevis på att mannen åker buss. Första gången vi åker buss tillsammans i Växjö.



När vi kom hem rensade jag ut lite bland mina kläder. Här är början av sorteringen.



Lite kläder ska skänkas bort, lite slängdes Och mycket blev kvar.

Idag har vi ägnat oss en del bra att göra saker. Burit ner saker till förrådet, städat och tvättat. Jag har snackat med syrran också.

Imorgon är det studie dag. Känns alltid konstigt när eleverna inte är där.

Sep. 26, 2013

oj nu var det allt länge sedan jag bloggade. den senaste tiden har varit ganska intensiv. Jag hoppas allt lugnar ner sig snart. Nu ska det i alla fall bli skönt med lite helg. Förhoppningsvis har vi också en fungerande bil efter helgen. tänk att kunna åka och storhandla utan att vara beroende av andra. Längtar. Nu ska jag killa min sjuka sambon på ryggen.

Helgen

Har haft en underbar helg med de bästa systrarna som finns. Det här måste vi verkligen göra om. Sov gjorde vi hos vår alldeles egna Malmöbo. Lördagen blev det en tur till vårt kära grannland i söder. så trevligt hade vi. Erika har beskrivit helgen ganska bra med en del bilder så jag tar mig friheten att hänvisa er dit. Kolla bland mina länkar om du inte har adressen.

på tal om något annat. I helgen har också två vänner gift sig. Igår diskuterade mannen och jag på skoj bröllop. Ett Disney bröllop där alla måste klä ut sig till en Disney figur. Alla har inte fått sina figurer tilldelade med säkerhet men det här gäller än så länge.

Pappa är clocks worth , vet inte hur det är med stavningen men Vi menar i alla fall klockan i skönheten och odjuret.
Mamma är ev Mrs Potts, te kannan i samma film.
Erika är kung Louie i Djungelboken.
Annie är ev. Alice i underlandet.

José tyckte jag skulle vara Doris i hitta Nemo.
Jag utnämnde José till det stora blåa fluffiga monstret i monsters inc .

Kan ni se det bröllops fotot framför er? En blå fisk och ett blått fluffigt monster.

Vad tror ni?

Jag vägrar vara en super glömsk fisk. Så det är inte aktuellt men det var kul att leka med tanken. Att få ge alla en figur som man av någon anledning associerar med den personen. Josés familj har också fått figurer fast alla är inte klara. Skrev min familj eftersom det är främst ni Som läser här.

Ida

RSS 2.0