måndag

Jag tänkte passa på att blogga lite när jag sitter vid datorn. Sen insåg att jag inte riktigt visste vad jag skulle blogga om. Hmm.......
 
Jag har i alla fall hittat en lösning för att få upp min skog i klassrummet. En del funderande krävdes, nu hoppas vi bara att tekniken funkar också så att det går att genomföra.
 
Min förkylning är bättre, men har vandrat ner i halsen. Lite orolig var jag för rösten när jag gick till jobbet imorse. Jag förlorade ju rösten helt efter en förkylning förra hösten och blev hemma 4 dagar. Det gör jag ogärna om. Jag kände mig pigg, men kunde inte prata. Jag hade ju gått och jobbat nästan på vilket jobb som helst, men mitt jobb kräver att man kan prata så det var ju bara till att vara hemma. Idag har det känts att rösten varit mer ansträngd än vanligt och lite hesare var jag när jag gick från jobbet än när jag kom, men den är kvar. Dock försöker jag att inte prata så mycket här hemma, för att spara mig lite.
 
 

slappt

Dagen idag blev en riktig slappardag, men när man har en förkylning i kroppen så är det väl helt okej. Förresten har det regnat till och från hela dagen så att vara ute känns ändå inte så lockande. Ikväll blir det för ovanlighetens skull ett kostymdrama som lördagsfilm. Fästmannen är lite extra snäll när jag är sjuk, även om jag inte är super sjuk. Det går bra så länge jag inte gör något fysiskt. Alltså har jag typ bott i soffan idag. Att ta sig från punkt A till punkt B bara i lägenheten har känts av. Snart dags att ladda för film.

18 st

Innan vi åkte till Malmö i helgen räknade jag till att det var 18 gula tomater på gång. Några hade växt till sig lite. Just nu är jag glad att vi har inglasad balkong, det känns som vi kan få tomater länge där.



tomater

Mina gulgröna tomater börjar ljusna i botten. De kanske blir gula bara i botten? Spännande. Har fortfarande ca 20 blommor men ingen som blivit en tomat sen det kom massa blommor. Så har 7 tomater och massa blommor, som har svårt att bli tomater.



Min enda röda tomat. Inga blommor mer på den. 😞



ugglor

Igår var mamma och pappa här på fika. Jag fick lite ugglegrejer av dem, bland annat dessa fina.

sur

Jag hade precis förberett för att baka natti natii bröd. I mitt fall innebär det att organisera om hela köket för att få en bra stabil plats med eluttag till min maskin. När allt det var gjort plockar jag fram jästen som går ut den 12 augusti och den är möglig. Det är lugnt jag har ju två, men den andra var också möglig. Så nu är jag lite sur eftersom mina planer sprack och det faktiskt var flera dagar kvar innan bäst före datumet. Vad gör jag nu?

pyssel

Kommer ni ihåg alla de saker jag köpte på semestern som jag skulle göra om?

Här kommer en bild på vad som hände med en av dem.



Den är inte riktigt så rosa som bilden visar. I verkligheten är det lite mer lila i färgen. Den ska jag ha på jobbet till vad är inte hundra bestämt dock.

Sen har jag gjort om en bakpulversburk och ett litet pringlesrör. Funderar på att ha dem som pennställ på jobbet. Det blev riktigt bra med bakpulvret men den andra inte så bra. Vill ha fler bakpulversburkar att göra om. Blev riktigt fint.



frozen

Jag gillar starkt filmen frozen (frost). Fick för mig att fixa till plattan och mobilen lite. Den här bilden pryder nu både plattan och mobilen. Jag valde aktivt en somrigare bild av frozen.











Ringsignalen är nu "do you want build a snowman" och meddelandesignalen är 5 sekunder av låten "let it go". Kommer väl tröttna snart men kände för att byta ut introt till downton abbey ett tag i alla fall.

Ida

RSS 2.0