Hela familjen samlad

Idag var hela familjen Fransén samlad här i Växjö. Det var inte igår vill jag säga. Tror inte vi träffats allihopa här i Växjö sen syrran flyttade till Malmö, vilket är drygt två år sedan.  Var riktigt kul att ha hem dem allihopa.

Kvartsfinalen mellan Sverige och Australien var ju förstås ett måste. Så alla satt samlade framför tvn. Tror det var Erika som konstaterade att vår soffa precis räcker till sex personer.

Blev också en sväng till Biltema och grandsamarkand.

Främsta anledningen att de kom just idag var att de skulle hämta massa tupperware prylar. Men de fick med sig en hel hög med andra saker. José och jag hade plockat undan en hel del grejer vi tänkte skänka till Erikshjälpen. Men de hittade en del de gillade och tog med sig hem. Kul när saker kommer till nytta. Miljövänligt är det också i stället för att köpa massa nya saker.

Har tyvärr inga spännande bilder att bjuda på men men.

Imorgon väntar en ny arbetsvecka. Imorgon kör jag också godsmottagningen solo. Hjälp............ Nä det kommer säkert gå jätte bra. Ska försöka komma i säng i god tid i alla fall så möjligheten är större att man är pigg imorgon. Men det är ju inte säkert ändå.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ida

RSS 2.0