Fredag

Idag var sista arbetsdagen på veckan. Så skönt. Kan väl lugnt säga att det varit en intensiv vecka både på jobbet och på fritiden. Igår började jag skriva ett riktigt gnälligt inlägg om jobbet. Har vissa störmoment där. Men när jag skrivit massa  om det och insett att det blev jätta rörigt och ganska ointessant att läsa så ringde jag min syster. Tack Erika för att du lyssnade på mitt gnäll. Behövde prata av mig med någon.

Helgen är väl inte superplanerad eller i alla fall inte morgondagen. På söndag kommer min familj hit. Blir fotboll, grand samarkand och hämtning av tupperware produkter.

Imorgon är jag lite småsugen på att åka till Erikshjälpen och kika. Har typ lovat José att följa med ned i bilförrådet (egentligen matkällaren men används till bilförråd) imorgon också. Han ska rensa ut massa saker från gamla bilen, sälja av en del som kanske finns värde i. Har lovat att följa med som sällskap men kanske mest som bärhjälp för att bära upp allt till lägenheten sen (kan någon förklara för mig varför vi valde att bo på tredje våningen. Hatar att behöva bära upp alla saker för alla trapporna, särskilt tunga och otympliga saker). Lägenhet i markplan gäller nästa gång eller ännu hellre ett eget litet hus.

Så fort vi kom hem idag fick jag huvudvärk och magen kändes inte helt okej heller. Så blev värktablett och vila på soffan. En timmes vila/sovning senare var jag en ny människa. Ringde då mamsen för att bestämma lite för söndag.



På söndag samlas systrarna Fransén igen.


Kommentarer
mamma

bra kort.

2011-07-10 @ 22:32:03


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ida

RSS 2.0