tentaplugg

Idag har jag ordentligt börjat komma igång med tentan. Eller kanske inte riktigt, det är alltid så himlans svårt att börja skriva, första sidan är ofta nästan omöjlig att få ihop men när man väl är så långt så brukar det flyta på sen och helt plötsligt har man många fler sidor än vad man trodde var möjligt när man började skriva. Skit vilken lång mening det blev, men det struntar jag fullständigt i det här är inte en akademisk text utan min blogg så nu passar jag på att skriva precis så långa meningar som jag vill.

Tillbaka till tentan så har jag lyckats få ihop ungefär en halv sida så är inte inte riktigt över den magiska gränsen än. Men försöker få ordning på alla tankarna nu. Har ju inte läst böckerna utan tänkte försöka att skriva direkt typ. Nu  har jag försökt bena ut vad jag ska skriva om på tentan och nu återstår arbetet att försöka komma underfund med vilka kapitel jag ska läsa för att kunna besvara frågorna. Sen ska jag ju analysera klippen som jag visade i förra inlägget. Kommentera gärna om du reflekterar över nåt när det gäller kommunikationen i scenerna. Det behöver inte vara nåt akademiskt tänk det står jag för men jag kanske kan få någon idé vad jag ska skriva.

Innan jag avslutar inlägget för att gå och äta min hallonsmulpaj jag gjorde igår så tänkte jag beklaga mig på vädret. Blir så irriterad på att det först ska töa och vara blask sen kommer det mer snö. I helgen trodde jag att all snö skulle försvinna eftersom det var så varmt och det mesta försvann, i alla fall på våran gård. Men sen kommer det bara mer och som troligtvis bara kommer blaska bort. Gissar att jag är extra irriterad eftersom jag i tisdags märkte att mina vinterstövlar uppenbarligen inte klarar slask. Har visserligen gått i slasken som varit till och från nu i vinter. Men i tisdags var det riktigt kört. Jag var plaskvåt om fötterna innan jag kommit till universitetet. Kände att hade jag tagit av mig strumporna precis då så skulle jag nog kunnat krama ut en del vatten ur dom. Varför får jag alltid tag i skor som börjar läcka. Var likadant förra året. Var jätte nöjd med mina stövlar tills det började töa. Impregnerar alltid stövlarna innan jag börjar använda dom men det verkar aldrig hjälpa. Får väl försöka att införskaffa några såna där svindyra kängor, de ska väl vara bra. Men det får bli nästa vinter.

Nu får det bli hallonpaj nästa.


Kommentarer
Mormor

Vet ej om det finns snygga alväderstövlar men kolla.

2011-02-10 @ 17:18:01


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ida

RSS 2.0