Måndag

Har precis tittat på utbudet när det gäller specialiseringar. Under nästa läsår kommer jag läsa en obligatorisk specialisering, matte och svenska. Sen ska jag välja en valfri. Tittade på utbudet och insåg att det inte var nåt som jag blev jätte sugen på vid första anblick i alla fall. Får väl se vad det blir eller om jag ska kolla efter en fristående kurs. Fast känns kanske mer relevant att läsa någon av de kurser som erbjuds inom lärarutbildningen, de är kanske mest relevanta för mitt framtida yrke.

Har varit i skolan idag typ hel dag. Kollade på film på eftermiddagen. Redan innan föreläsningen på förmiddagen började jag känna mig lite seg i huvudet. Vid lunchtid var det huvudvärk som gällde. Hade ingen tablett och vet ju att en tablett bara hjälper om jag får åka hem och vila i lugn och ro. Så den hade nog inte haft någon större betydelse. Men vi skulle se film och jag kände att jag ville unna mig nåt för att orka titta på filmen. Blev att jag köpte en cola och lite godis. Visade sig vara en bra kombination för senare hade jag ingen huvudvärk. Har visserligen varit seg i huvudet hela tiden men den där riktiga  huvudvärken försvann i alla fall.

Nä nu blir det lite slappande resten av kvällen. Skulle egentligen skriva lite inför morgondagens workshop men orkar inte just nu. Ska stopla upp lite sen, sen har vi håla imorgon så kanske kan lägga lite tid då. Men först får det bli en snabbis tandläkaren. Hoppas allt ser bra ut. Ska till en ny tandläkare så känns lite nervöst. Har haft samma innan och det har känts väldigt bra han var riktigt duktig. Hoppas det även gäller denna tandläkaren. Håll tummarna!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ida

RSS 2.0