I´m back

Det är i alla fall minst en person som saknat att jag inte bloggat. Blev inte så mycket bloggat innan vi åkte och sen var vi borta på semester och hade ingen tillgång till dator.

Vilken underbar semester vi haft. Har blivit rätt bra på att hitta i Stockholm och förstå hur det fungerar med tunnelbanor och liknade. Åkte spårvagn också. Visste nog inte riktigt att det fanns spårvagnar i Stockholm men det kanske är nytt???
Det är ju så smidigt att ta sig fram med kollektivtrafiken i Stockholm. Har lite svårt att förstå varför folk kommer springade ner för rulltrapporna till t-banan och stressar när tågen oftast kommer med 5 min mellanrum. Om det är så viktigt att komma med just det tåget så gå hemifrån lite tidigare?? Eller var det bara för att vi var på semester och inte hade en tid att passa som det upplevdes stressande.

Vi var ju i alla fall med i riks-tv. Var på gröna lund och stod i publiken. Har hört från säkra källor att vi syntes ett par gånger. Ska nog försöka leta fram play och se sommarkrysset måste ju se om man gjorde sig bra i tv =)



Jill Johnson var på sommarkrysset.



Gry kollade av telefonen i typ varje reklampaus. Hade nog hoppats att det skulle hänt mer spännande i reklampauserna. Visst blev någon enstaka låt från husbandet och hussångare (heter det så?). Var ju inga av de "stora" artisterna som roade oss i pauserna. Mest var det väntan. Efter programmet var det bara tack och hej då. De brukar ju säga att på Skansen får de som är i publiken en liten extra föreställning, glöm det här. Var lite besviken på det.



Var en del kameror. Tror det var totalt sju har för mig att de sa det i början.



Vi var på en annan välkänd tv-scen dagen efter men ja där kan man väl säga att det var mycket lugnare.



Vi var också en sväng på Stureplan bara för att. Såg inte alls ut som jag tänkt mig. Vi var där på söndagskvällen och då var det ganska avslaget där kan man väl säga. Var alldeles för trötta på lördagen efter stått 1½ timme och varit med i tv. Vi roade oss med att sitta på en bänk och spana in bilar istället. José var nöjd då =) är ju de lite finare områdena så var massor med porschar. Har aldrig sett så många på samma gång. Kändes som typ var 10:e bil var en porsche eller i alla fall en bil av lite häftigare märke och inte typ en volvo s40 eller nåt.



Vi avslutade semestern med en resa till kolmården. Här är vi inne på safari (åkte linbana igenom anläggningen) i lejonområdet var det bara två meter mellan linbanekorgen och marken. Man kom verkligen nära.



Zebrorna ja de roade sig på sitt egna lilla vis =)

Ja det var lite bilder från vår semester. Har tagit runt 500-600 bilder denna semestern så detta är bara några få.


Kommentarer
Annie

Åkte ni inbana på Kolmården? Det måste i sånna fall vara något nytt. När jag var där med mamma och pappa så var delfin-showen den viktigast enligt mig.

2011-08-25 @ 15:09:31
Erika

Skönt med uppdatering :)

2011-08-25 @ 17:59:45


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ida

RSS 2.0