Lite jobbig start på dagen

Jag hade sagt till José att jag kunde jobba idag om det behövdes. Men igår kom han hem och sa att det inte behövdes. Okej tänkte jag, hade ju varit sjyst med lite pengar men men.

Sen imorse vid 7.05 ringer hemtelefonen och min första tanke är att det är José och det har hänt nåt. Jo hänt nåt hade det ju men inte alls det jag trodde. De hade insett att de var kort med folk och ville gärna att jag kom in och jobbade idag. Jag hämtar upp dig om ca 20 min säger José. Okej tänker jag. Jag låg och halvsov på soffan när han ringde. Så jag hade inte ätit frukost, inte klätt på mig, inte gjort någon typ av morgonbestyr. Men jag hann med allt och höll tidtabellen ganska bra ändå. Kan ju inte ha allt för höga krav när man blir uppryckt sådär. Men morgonen blev ganska stressig, åt snabb frukost och hann fixa frukost till jobbet och kasta ner lite rester till matlåda. När jag tänker efter hann jag rätt mycket på de där minutrarna, men som sagt stressade gjorde jag.

På jobbet sen har det varit ganska full fart. Fick hjälpa José att skära ner massa stora kartonger sista stunden. Det tog dagens sista energi kan jag säga. Så sitter här och är ganska trött. Men måste försöka hinna läsa lite i alla fall. Hade ju tänkt läsa ganska mycket när jag bara skulle vara hemma idag men ja det blev ju lite annat planerat. Imorgon har jag också fått jobb så hinner inte läsa så mycket då heller, men vi ska försöka slita oss lite tidigare imorgon så jag hinner hem och läsa lite. Får hoppas att det är möjligt.

Var iväg och storhandlade efter jobbet. Självklart blev det avstämning på zappningen. Är super länge sen vi fick avstämning men idag när vi hade handlat en hel del jo då fick vi det. Suck. Sen hem och bära upp alla kassar upp för alla trapporna. Fasen vad jag hatar att bo på tredje våningen när man storhandlar.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ida

RSS 2.0