Fastkörning och ommöblering

Oj det har varit en händelserik helg. Skulle nog lätt kunna skriva hur mycket som helst om allt som hänt. Men ska försöka begränsa mig lite.

Igår var familjen från Kalmar här. Blev lite god fika, god mat och en sväng på grand samarkand.

Idag har varit en ganska händelserik dag. Vi satt här på förmiddagen och inte riktigt visste vad vi skulle hitta på. José beklagade sig att han inte ville sitta hemma och bara glo. Så vi stack iväg till Moheda och deras antik, loppis butik där ute. Tror inte att José hade beklagat sig för att sitta hemma och glo om han vetat vad som komma skulle. Vi parkerade så fint i Moheda. Märkte att åkern var lite slaskig eller vad man ska säga. Men tänkte inte så mycket mer på det. Hittade inget spännande och skulle åka hem igen. Det var lättare sagt än gjort. Vi började slira när vi skulle köra ut och ganska snart var vi fullständigt fast och bilen bara spann och spann. Rena lervällingen. Vi började starkt fundera på vad vi skulle göra. Då kommer två killar och försöker hjälpa till och putta och sedan sätta bräder under framhjulen. Men nopp vi satt där vi satt. Det var en annan bil som också kört fast och den fick hjälp av en jeep. Som tur var jeepen kvar och kunde hjälpa oss loss. Han var vår hjälte idag. Annars hade vi nog suttit kvar där. Behöver jag säga att bilen inte var allt för vacker efter allt slirande så fick bli en biltvätt idag också.

I förmiddags började vi också rensa på kontoret. Är tvugna att dela på skrivbordet för Växjöhem ska in och göra nåt med alla element under veckan. Hittade en del damm i de hörnen man aldrig kommer åt =)Tog bort allt på förmiddagen innan vi åkte till Moheda. Gick mycket smidigare än jag trott. När vi sedan kom hem började vi fundera på om vi inte skulle möblera om på kontoret. Är ju inte optimalt att ha det som vi haft det. Med ett stort skrivbord framför elementet som gör fönsterputsning och gardinbyte omöjligt. Värmen från elementet kommer inte heller så långt kan man väl lugnt säga. Vi har länge funderat att möblera om men har känts för krabbigt och som ett stort projekt att dra igång. Men eftersom vi varit tvugna att göra massa till växjöhem nu så var ju halva arbetet redan gjort. Så just nu har vi bara tagit en liten paus efter maten innan vi fortsätter ommöbleringen. Är ett stort jobb men som nog kan bli bra i slutändan. Varenda pryl på kontoret kommer byta plats, så ja vi har en del att göra. Får se om vi hinner allt idag.

Nu ska jag fortsätta flytta böcker och sånt. trevlig söndag på er.


Kommentarer
Mormor

Får vi se bild när det är färdigt?

2011-04-03 @ 21:29:56


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ida

RSS 2.0