Helgen

Igår, lördag åkte jag, José och svärföräldrarna till Tingsryd.



Den här synen mötte oss på väg till bilen. Inte första gången precis. När folk inte lämnar in soporna så är ju inte fåglarna dumma. Dom har ju världens fest.  Men det här var bland det värsta. Det brukar bara vara en soppåse men här var det flera. En liten tröst är att kommer Växjöhem på vilka som gjort det blir det 600 kr i böter. Men tycker synd om stackarna som tvingas gå igenom soporna för ta reda på vems det är.



Fåglarna har fest som sagt.

Men nog om det. Målet med dagen var Hammarplasts plasttält. Det blev en del handlat men inte mer än vi har plats med det *ler*

Efter en runda på Börjes var det dags för den obligatoriska resan till g.mormors grav.



buketten med de rosa blommorna satte vi dit.

På något konstigt vis blir vi alltid blöta när vi är och hälsar på g.mormor. Sist var en vattensprida som spruta på oss. Den gången tror jag g.mormor ville spela oss ett spratt för vi fick springa till graven för att springa därifrån när vattnet kom.

Kvällen avslutades med filmen Eclipse. En bra film som abslout kommer leta sig hem till vår dvdhylla när den kommer ut.

Så vad har hänt idag söndag.

Man kan väl lugnt säga att det varit en lugn dag. Handlade lite på city gross utöver det har det bara vara slapp. Eller ja började dagen med att springa ner med allt vi haft här uppe som skulle ner i förrådet. Blev typ fem rundor upp och ner för våra trappor. Då är det inget kul att bo på tredje våningen utan hiss =(

Jo något mer har faktiskt hänt idag. Fick mail på fb från pappsen. Han hade fått mail från en släkting i USA. Så jag ägnade eftermiddagen åt att skicka iväg ett mail. Engelskans kändes dock lite rostig så bad José kolla på det innan jag tryckte på sänd. Han är riktigt duktig på engelska. Så nu väntar jag lite spänt på svar för att se vad som händer.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ida

RSS 2.0