Upp till bevis

Okej. Nu ska vi om det här fungerar.

José läser ju sina pc-tidningar utan och innan och gärna flera gånger. Han brukar delge mig massa smarta saker som kan kan göra för sin dator och jag ser oftast ut som ett levande frågetecken och ler glatt som om jag fattade precis.

Men idag berättade han nåt som verkligen kan vara till hjälp för mig. Ni som sett min dator senaste tiden kan inte ha missat den "vackra" lappen jag tvingats ha för touch-paden för att musen inte ska hoppa runt och skriva som den själv känner för. Men idag när José läste sin tidning hittade han ett program som ska göra att topuch-paden inte reagerar så länge man skriver. Men när man slutar skriva så kan du använda musen som vanligt.

SÅ jag valde att kasta min allt inte för vackra lapp i soporna om det nu inte skulle fungera behöver jag ändå uppgradera mig på lapp, var bara någon reklam lapp som vi bara tog någon gång för länge sen.

Så just nu provar jag och än så länge har den inte hoppat en enda gång sen jag började detta inlägg. Programmet kan nog fasen fungerat. Vad skulle jag göra utan dig José???

Sist vi försökte gick det lite sämre. När min envise José äntligen lyckades hitta ett program som funkade i min dator och lyckades installera detta. Lyckan var total i max tio sekunder. När han lyckades stänga av touch-paden så stängdes även tangetbordet av. Mindre lyckat men som sagt detta verkar ha lyckats för jag skriver fortfarande utan massa förvirrade hopp som annars brukar bli.

Kram till er från en mycket gladare Ida idag.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ida

RSS 2.0