Fredag

Idag är det redan fredag och om en vecka är det jul.

Väcktes vid fyra i morse av att de plogade på gården. Men blev faktiskt inte det minsta irriterad som sist de väckte mig. Anledningen var väl egentligen att jag igår kväll när vi hade handlat insåg att det måste ut och skotta tidigt då det redan då låg ett tjockt lager med snö på gångvägen.

Hantverkaren till vårt badrum lyser fortfarande med sin frånvaro. Han/hon lär väl inte komma idag.Nu närmar sig klockan tolv, på fredagar brukar folk vilja gå hem tidigt. Sen tror jag inte att våran läcka är nåt man löser på en kvart precis. Jag skulle gissa på minst en heldag. Men vad vet jag, har aldrig stött på en vattenläcka innan.

Om ca två timmar kommer min Malin till Växjö. Längtar. Och imorgon kommer världens bästa Malmöbo. Ska bli så kul att umgås med er. Sen blir det julklappsbyte också. Tror inte Erika kommer bli särskilt besviken eller ja, jag hoppas inte det för då har jag missuppfattat allt, pinsamt. Men det tror jag inte.

Tänkte bjuda på lite bilder


Nu på förmiddagen har jag bakat ett gäng pepparkakor.


Grisen i köket har kommit på plats. När jag bodde hemma så hade vi alltid en likadan i köket. Sen när det visade sig att mamma hade en till liggande så la jag beslag på den. hhahahha

Vår gran med alla paket. Eller ja några till kanske det blir. Har inte lagt dit mannens paket än. Han får inte klämma och skaka för mycket heller. hihiihihihi tycker inte bilden blev så bra. lamporna syntes inte alls. ser ganska mesig ut men när man tänder den är det superfin. Men det gick inte att fånga på bild.


Min underbart fina tomtelampa. Är så rädd om den. Fick den av min faster och hennes man när jag fyllde 5 år tror jag det var. Älskar den. Just nu står den på matsalsbordet för jag vet inte riktigt vart jag ska ställa den. Platsen den hade förra året är upptaget av annat nu. Hmm.........

Nä nu har nog mina pepparkakor svalnat så jag ska gå och stoppa ner dom i min fina nya burk. Trevlig fredag på er!


Kommentarer
Mormor

Grise har Din Gammel-Mormor sytt.att Din Mamma hade 2 märkligt.

2010-12-18 @ 13:09:37
Erika

Är inte det minsta besviken! :D

2010-12-19 @ 23:38:43


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ida

RSS 2.0