Söndag

Idag känner jag mig inte helt hundra. Har blåsor i munnen och börjar känna att halsen inte är sitt vanliga jag. Usch vill verkligen inte bli sjuk, har inte tid med det. Nu är det så enkelt att jag kan inte vara borta från skolan  eftersom vår kära lärare kräver att vi i stort sett alltid är på plats om vi inte vill ha komplettering så måste jag gå. Får väl sitta där och vara dålig och sen säga att jag inte vill ha komplettering så jag tvingar mig till skolan. Okej det kanske är att bli dramatisk, jag vet ju faktiskt inte om jag är på väg att bli sjuk. Men tycker det är sjukt att vi bara får vara borta EN icke-obligatorisk föreläsning. Då blir de ju faktiskt i stort sett obligatoriska.

Nu till lite roligare saker. Vi var runt en runda igår både på samarkand och nere i stan. Fick tag i två fina stjärnor att hänga i vardagsrumsfönstret. Så nu längtar jag faktiskt till alla julsaker ska fram. Upp med mina nya gardiner också.
Undrar när familjen i grannhuset ska sätta upp alla sina juldekorationer. Ett av huset som ligger längs med stora vägen tar det med ljusdekorationer på största allvar. Finns inte en milimeter av deras uteplats som inte har ljus och blinkande ska det vara. Ni som har varit förbi här vid juletid vet vad jag menar. Vet till och med att när jag pratade med någon och skulle förklara vart jag bodde så sa personen:"Är det där som det är så mycket juldekorationer?" Kan tänka mig att en del åker förbi för att kolla.

Måste bara berätta vad som hände igår. Var en sväng på ÖB och köpte lite smått och gott. Vid kassan plockade vi ner en aftonbladet också. Gissa om jag blev förvånad när vi kom hem och jag några timmar senare började läsa tidningen. Det var fredagens tidning på lördag. Kände mig lite lätt besviken. Antar att det inte bara är jag som inte kollar datumen på tidningar utan räknar med att bara dagens är framme.

Inlägg igen

Det hör inte till vanligheterna att jag skriver inlägg så här tätt men känner att jag måste få skriva av mig lite nu.

Precis efter jag skrivit det förra inlägget så loggade jag ut och kom till blogg.se startsidan. Där är det lite förslag på bloggar man kan titta på och jag valde en i högen och klickade på den. Bloggen hade titeln vår prinsessa Moa. Senaste inlägget ligger ju alltid överst och det var det som kom upp. Där kunde jag läsa att i onsdags hade den här lilla tjejen på åtta år förlorat sin kamp mot cancern. Blev så berörd av det. Scrollade ner och började läsa inläggen som fanns. Jag ville veta mer om den här tjejen som inte finns hos oss längre. Det var nog bland det jobbigaste jag läst på länge. I det här fallet är det mamman som skriver om deras vardag och alla känslor. Jag tror inte det är möjligt att förstå de känslorna. Att se sitt barn tyna bort och dö ifrån en.

Den som är med barn får ofta fråga vad man vill ha för kön och många svarar bara det är friskt. Men tänk när det inte är friskt? Okej den här flickan var frisk vid födelsen men kämpade mot den här sjukdomen i över tre år. I skolan idag pratade några också om sjuka barn. En fyra månaders bebis som precis dött av medfött hjärtfel och ett barn som fötts med cancer och som förlorade kampen efter nio månader.

Livet är så orättvist ibland!


Skänker en tanke till alla de familjer som förlorat ett barn.
Skänker också en tanke till alla barn med familjer som just nu kämpar mot någon typ av sjukdom.

Äntligen helg

Usch den här veckan tycker jag inte har varit allt för rolig. Varit i skolan varenda dag, två eller tre timmar. Ibland är det faktiskt skönt att gå hela dagar och i stället få vara helt "ledig" en annan dag. Man får mer gjort med plugget om man sitter med det hela dagen, eller så funkar jag i alla fall.

Just nu ska vi göra ett enskilt arbete om två utvecklingsländer. Det var inte det lättaste att komma på två, finns direkt inga listor på alla u-länder. Men genom att titta på Afrika kommer man väldigt långt. Började titta på Niger ett land jag typ inte vet någonting om. Okej jag passar på att lär mig lite nytt. Ska väl erkänna att mina afrikakunskaper är ganska dåliga rent alltmänt men Niger var ett av de länder där det är ännu sämre. Sen skulle man ju ha ett land till. Ville egentligen ha i en annan världsdel för att kunna jämföra skillnader. Men slutade med att det blev Sudan. Ett land som ligger ganska nära Niger på typ samma breddgrader. Men Sudan har lite kust, vilket Niger inte ha. Blir att jämföra två länder som nog har en del gemensamt och titta på vad som sedan gjort de olika typ. Nåt sånt.

Men nu är det i alla fall äntligen helg och jag ska nog försöka ge mig lite helg också. Kanske sätter mig och tittar lite på arbetet. Det är ju alltid skönt att vara i fas liksom.

Blev drygt en timme på Wii Fit förut. Kändes så skönt. Steppade upp och ner på plattan. Blev drygt 4000 steg innan jag var färdig. Jag tycker allt att jag var lite duktig. Sen blev det lite balansövningar och sånt med. Men blev så irriterad när jag inte lyckades så bra som jag ville så gav upp för dagen.

Onsdag

Har suttit här vid datorn en stund nu. Kollat mail, fejjan och lite sånt ni vet, med Oprah i bakgrunden. Men idag var inte alls lika gripande att titta på. Se när en kändis berättar om sitt drogmissbruk och andra saker som gått fel i hennes liv.

Just nu regnar det ute. JAg hann precis komma hem innan regnet. Men regnar nog inte super mycket. Är jätte ruggigt. De två senaste dagarna har jag ju suttit i solen som tittat in i vardagsrummet och bara myst av värmen. Men idag sitter jag och fryser.
Vädret har verkligen stor inverkan på en. Känner mig extra trött och är direkt inte sugen på att göra någonting. Mysig film sugen. Men tänkte försöka vara lite nyttig, vilket jag inte var det minsta igår. Skulle behöva diska av hyllorna i kylskåpet. det kanske får bli dagens nyttighet.

Så dags att göra lite nytta, antar jag. Hoppas vädret är roligare hos er.

Oprah

Om du är känslig bör du kanske inte läsa det jag skrivit idag.


Sitter och slötittar lite på oprah medan jag surfar. Just nu handlar det om utsatta kvinnor. Är inte helt säker på vart de har hittat historierna men spelar ingen större roll eftersom liknande saker sker på många platser i världen.
Nyss berättade de om en kvinna som var gravid. Hon hade haft förlossningsarbete i tre dagar. Sen var det någon reporter som såg detta och såg till att kvinnan fick komma till sjukhus. Barnet var dött och låg och ruttnade i kvinnans kropp. HOn behövde ett kejsarsnitt, men familjen hade inte råd med operationen. Reportern gav då pengar för att de skulle kunna genomföra operationen. Efter tag börjar han undra vart läkaren och fick svaret att han gått hem och inte skulle genomföra någon operation den dagen. SÅ där låg kvinnan med ett barn som ruttnade i hennes kropp. Dagen efter genomfördes operationen. Men det var för sent. Kvinnan dog senare av infektioner.

Nu berättar de om en kvinna som såldes till sexslaveri när hon var 13 år. De hade sålt hennes oskuld fyra gånger. De sydde ihop henne tre gånger för att återigen kunna sälja hennes oskuld. Vägrade hon fick hon elchocker. Kondom var inte att tänka på. De sa inte exakt hur gammal den här tjejen var, men benämnde henne som tonårsflicka. Hon hade varit gravid två gånger som hon fått göra abort för.

Det är sådana här historier som får en att vara tacksam för att man är född där man är. VAd har vi för rätt att klaga på Sverige egentligen när vi har det så fruktansvärt bra. Vi blir inte utsatta för hemska saker. VI har det så j*kla bra i Sverige.

Julen närmar sig

Var en sväng på City Gross nyss. De hade öppnat sin julmarknad så vi var där inne en sväng. Köpte två paneljulgardiner. Var förra årets modell tror jag för det var typ halva priset. Känns som att det inte gör så mycket att det var förra årets modell, jag menar jul blir det ju varje år. Två panelgardiner för 70 kr måste ju anses billigt i alla fall. Så nu har vi julgardiner till alla rum utom kontoret. Men där lär jag inte byta gardiner i första taget. De blir nog mest att de åker ner när det är dags att flytta härifrån. Med en ett jätte stort och tungt skrivbord ivägen så känns det inte särskilt aktuellt att byta gardiner så ofta.

Ikväll är det sista avsnittet av Ullared. SÅ det är sista chansen för oss att vara med. Men antar att de har ganska många de pratat med så man får väl inte bli alltför besviken om vi inte är med. Men vi får se.

Idag när jag kom hem satte jag mig i soffan och pluggade. Efter en stund kom solen runt knuten. Den värmde så skönt. Låg här i soffan i solen en bra stund. Var så varm och god sen. Sån skön skillnad mot att på morgonen frusit på väg till bussen.

Nu är det dags för sista rycket på min reflektion kring praktiken. Förstår inte riktigt varför det kändes så svårt den här gången.

Söndag

Då var det redan söndag igen. Är inte söndagar lite tråkiga? Man vet att det är dags att ställa sig in på att gå till jobb/skola igen. Imorgon börjar den nya kursen på allvar.  Måste ärligt säga att jag nog måste läsa på alla papper igen så jag vet vad som kommer hända. Kursintrot var ju innan praktiken. Så läraren räknar nog med att vi har lite koll på läget i alla fall.

Sitter nu och försöker skriva ihop ett reflektionspapper om praktiken. Är förvånad över hur segt det går. Är sådär söndagsseg idag, skulle nog helst lägga mig under en filt och se en romantisk film i stället. Men får göra lite nytta nu när sambon är iväg och jobbar lite.

Hoppas jag hinner göra lite natti natti bröd ikväll, om jag orkar. Måste ju ta hand om det på morgonen imorgon också innan jag sticker till skolan. Vi får se hur det blir med det.

I bakgrunden går nu låter Mine med Taylor Swift (har lagt upp låten tidigare i bloggen). Får passa på när sambon inte är hemma, jag tror låten börjar gå honom på nerverna. Har fortfarande dille på den. Tror inte jag har haft dille på låt så länge innan. Som sagt får passa på när jag inte stör någon.

Nä dags att slänga in en tvätt innan det är dags att fortsätta skriva.

Kanelbullar

Just nu har jag en sovande sambo bredvid mig. Kan ibland bli ganska förvånad på hur han helt plötsligt somnar, när han inte ens borde vara trött. Det är nog jobbigt att vara man. hahahhahha

Idag har jag äntligen fyllt upp frysen lite. Blev kanelbullar och en omgång chokladmuffins. Mums. Men hade inte förberett mitt bak så jätte mycket så ingredienserna började tryta mot slutet.

Imorgon ska jag skriva ihop ett arbete om min praktik. José behövde jobba lite imorgon så passar på medan han är borta.

Nu började nåt nytt tv program på tv. Ska se om det kan vara nåt skoj.

Nu tror jag sambon vaknade. Fast man kan inte vara så säker, trodde han vaknade för en stund sen men tror han svarade i sömnen. Men nu verkar han ha vaknat. "Ey, jag somnade" nähe

Nu blir det slapp resten av kvällen. kram på er

Fredag och helg =)

Idag var det dags att dra sig tillbaka till universitetet. Det var ju kul att träffa klasskompisarna igen, men hade hellre varit på praktiken. Usch jag vet att jag har ältat det här ganska mycket. Men har trivts så himla bra. Verkligen en drömklass och en underbar handledare. Är rädd att det inte är någon praktik nästa termin. Får hoppas på det bästa. Kan ju hoppas att universitetet tycker att det är viktigt att vi hela tiden har kontakt med "verkligheten".

När jag kom hem idag så somnade jag på soffan. Var ganska trött och frusen. Så lite varm nyponsoppa och lägga sig under en varm filt blev rena sömnpillret. Trots över en timmes sömn i eftermiddag tycker jag att jag redan börjar bli sömnig. Är det hösten som gör sig lite påmind, att man blir tröttare???

Nu i helgen hoppas jag hinna baka lite. Kanelbullar och något matbröd. Kanske lite natti natti bröd, var super länge sen jag gjorde det nu. Fick också ett recept från min faster för ganska länge sen som jag inte provat än.

Nu är det dags för fredagsmys!

snö

I natt kom den första snön. De hade ju faktiskt förvanat en del innan så att det var vitt utanför när man vaknade i morse var direkt inte överraskande. Gick iväg lite tidigare i morse för att det inte skulle sluta som många andra mornar, jag springer sista biten till hållplatsen precis innan bussen kommer fram. Lyckades till och med komma med en tidigare buss eftersom den bussen var ganska sen. Inser att jag är väldigt tidig och tänker att jag hoppar av en hållplats tidigare och passar på att ta lite extra luft så jag ska orka lite extra länge. Stiger av bussen och inser att där är en isfläck och tar det försiktigt över, hjälpte dock inte, två sekunder senare ligger jag på rygg och har precis gjort min första vurpa för säsongen. Tog emot mig med armbågen och har nu haft ont hela dagen, lägger jag armen emot nåt så gör det ganska ont. Jajaj ett lite extra minne av första snön.

Idag var sista dagen på praktiken. Verkade som att barnen kommer sakna mig lika mycket som jag dom. Hoppas det snart är dags för praktik igen.

Imorgon är det dags att dra sig till det kära universitetet igen. VFU-seminarium. Sugen? Nja, men ska bli kul att träffa gruppen igen och dela erfarenheter.

Just nu kollar José men även jag emellanåt på Jeff Dunham. Lägger in ett smakprov, har inte sett hela men detta är en av hans kändaste dockor tror jag.

Chokladbollar

Nu har jag bakat tre omgångar med chokladbollar. Hoppas det blir uppskattat imorgon. Men känns som att chokladbollar alltid går hem.

Imorgon är sista dagen på praktiken. Vill verkligen inte sluta. Kan man vägra????

Idag var min lärare från universitetet på besök. Fasen vad nervös jag var innan. Vet inte varför egentligen. Han hade sagt att försöka att bara framföra det positiva som han såg. Vilket visade sig vara en del. Puh.. Men i natt drömde jag mardrömmar om hur jag hade glömt allt material till lektionen och började säga saker som var helt felaktiga. Men det gick ju bra. I natt lär jag väl drömma om hur jag rullar tusentals chokladbollar i stället. hahhaha

Nä nu börjar det väl bli dags att borsta igenom det nytvättade, nylippta håret. Känns alltid lite konsigt första dagarna efter en klippning, man känner inte igen sitt egna hår liksom.

Måndag

Idag påbörjade jag sista veckan på vfun. Är verkligen inte redo att redan sluta. Jag började ju igår liksom, eller ja det känns som det i alla fall.

Nu kan jag äntligen börja baka lite igen. Igår frostade vi av frysen. Oj så fin den är nu. Översta hyllan var ett tjockt islager innan. Men innan vi kunde ta hand om det så ville vi äta upp så mycket som möjligt så att inget gick förlorat. Så igår var hela balkongen full med frysvaror. Var inte så mycket som gick förlorat heller. Den lilla glass som var kvar gick ju förstås förlorad och nåt hade passerat bäst före datumet sen en tid så blev lite utrensning också.
SÅ nu ska jag baka lite så det blir lite hembakat här hemma igen. Har inte bakat på jätte länge nu bara för att inte fylla upp frysen när den ska frostas av. Har redan fått första beställningen från José. KANELBULLAR var det första han sa när jag började prata om att baka. Får se om det kanske blir lite i helgen.

Ikväll blir det tv mys framför Ullared. Nu är det bara två avsnitt kvar dvs bara två chanser till att vi kommit med. Vore ju kul att få några sekunder in fame.

Torsdag

Redan fredag imorgon igen. Kan någon förklara för mig varför tiden går så snabbt? Ibland känns det som man snart kommer sitta på hemmet och fråga sig vart alla åren tog vägen.

Den här helgen kommer väl kännas lite extra kort eftersom både José och jag ska jobba. Men sjyst med lite extra cash. Blir väl inte så mycket för några timmar men lite att lägga i potten för min pysselmöbel kanske?!

Har inte kommit några bra matlådetips till mig.... önskar gärna några. Måste fixa nåt ikväll till matlådan imorgon. Det kommer jag i alla fall inte att sakna när praktiken är slut.
Ofta är det korta dagar i skolan så man käkar hemma eller inte skola alls. Ibland är det ju förstås heldagar, men då passar jag på att luncha ibland, studentlyx. Men långdagar är det ofta inte mer än en dag i veckan och då blir det inte lika jobbigt att fixa matlådan heller. Så tråkigt att behöva fixa det varje dag.

Klagar jag mycket? Just nu är jag rätt trött och seg. Hade jag bara kunnat så hade jag nog gått och lagt mig strax efter 18 idag. Men lite lektionsplanerande stod på schemat först, tro mig jag har inte blivit piggare av det.

Häromdan fick jag tipset att läsa engelska som specialisering för att öka mina chanser till jobb som lärare. De varnade dock för att kursen sägs vara hemskt svår. JAg funderar på om man inte ska försöka satsa på något som ökar chansen till jobb då det är dåligt med behöriga lärare som kan undervisa i engelska. Funderar därför på att börja läsa engelsk skönlitteratur för att förbättra mitt språk. Ska se om internetbokhandlarna har nåt spännande. Har ni några bra tips??

Onsdag

Har börjat inse att det är närmare slutet än början på praktiken. Jag vill inte sluta.

José fixade lite extraknäck till mig i helgen. SÅ nice. De hade visst väldigt mycket att göra. Så ska ägna lördagen åt k-packa dvs montera ihop massa saker. Vet inte riktigt vad än så det blir spännande.

Måste fixa matlåda med ju. Så tråkigt. Blev inte riktigt som tänkt ikväll heller så nu måste jag fixa egen matlåda och nåt jag kan äta nu. Tips mottages tacksamt även om jag ser tipsen när redan problemet förhoppningsvis är löst. Min dåliga fantasi har varit extra hemsk den senaste veckan. SÅ bra matlådetips, tack!

Jag tror att jag redan har lagt upp den här videon men jag är helt galen i den här låten just nu. Tror att José börjar bli galen på mig också, jag lyssnar jämt på den just nu.



Lärare som är hes, ingen bra kombination

Har varit förkyld ett par dagar nu. Började känna av det i onsdags, men det det bröt aldrig ut på riktigt, förrän igår. Är inte det lång tid???
Kände mig ganska krasslig under dagen på praktiken. När jag kom hem var jag fullständigt utslagen, var riktigt dålig på kvällen. tror till och med det var lite feber där ett tag, men eftersom febertermometern pajade och vi inte har tänkt på att köpa en ny så kan jag bara tro att det var feber.

Trodde inte jag skulle kunna gå alls idag. Men kände mig okej på morgonen så jag tänkte det går så länge det går. Det gick förvånansvärt bra. Har varit väldigt hes idag, det är verkligen ingen bra kombination när man är lärare. Men jag överlevde det med. Imorgon är det undervisning i helklass som gäller, hoppas rösten bär lite bättre då.

Vet ni vad jag funderat på? Jag är ju ganska pysslig av mig. Blev sugen att testa på att sy lite mer. Se om jag hittar en billig men bra symaskin som jag kan prova mig fram med lite. Sy lite lättare saker, börja med kuddar och sånt.  Har ju en svärmor som är så duktig och som säkert skulle kunna lära mig en hel del. Men lär ju inte ha råd att köpa en symaskin i första taget så får väl börja med att se hur länge suget sitter i. Stannar det där länge så kanske det är värt att leta efter symaskin. Vore så kul att testa lite annat.
Vore kul att bli så duktig så man skulle kunna sy ett lapptäcke eller kanske lite barnkläder eller nåt. Har ju faktiskt lyckats sy en barntröja till min lilla kusin som inte är så liten längre. Men jag menar jag har ju lyckats en gång (har dock glömt om den ev var lite sne och så), men minns att jag var stolt över den så det kan ju inte varit allt för illa. =)

Nu är det snart dags för sängen.

Lördag

Idag är första dagen sen skolan som jag verkligen känner att jag kan slappna av. Det är alltid nåt projekt på gång i skolan men inte nu. Lämnade ju in min uppgift i samhällskunskapen i söndags. Har visserligen lite planering kvar för mina lektioner på temat återvinning, men det är under kontroll.

Så idag har jag verkligen känt att jag har kunnat slappna av. Inga måsten. SÅ skönt. Jag tror inte att de som inte studerat på universitet/högskola kan förstå den känslan av att hela tiden (ja inte på sommarlovet förstås) ha massa att göra och nästan få lite dåligt samvete när man gör för mycket kul när man har uppgifter som väntar.

Man kan väl lugnt säga att det jag tagit det väldigt lugnt idag. Slappade hela morgonen. Sen åkte José och jag ut en sväng, var uppe på samarkand, men hittade inget spännade, inte för att jag egentligen letade efter nåt heller. Men samarkand blir nog ännu roligare när alla butikerna öppnat. Nu är det ju bara massa skor. Jag var inte på skohumör idag. Var inne en sväng på deichmann. Är nästan lite sugen på att köpa ett par sådana där djurtofflar som var väldigt populärt för några år sen. Har för mig att de var rätt sköna. Kanske nåt att skriva upp på önskelistan??

Har också idag börjat titta på en film som jag köpte på Ullared. Jane Austen-stuk. Ni känner ju mig =)
Den är uppdelad på två så tänkte se färdigt den imorgon. Har en del andra såna filmer som jag inte sett än. Många är ju miniserier på 5-6 timmar. Tar mig aldrig tiden att se dom när jag har massa i skolan för då skulle jag aldrig sluta titta och inte få nåt gjort.

Snart dags för filmmys.

Måndag

Kollade just nu skolmailen för att se om min lärare bekräftat att mitt arbete (som jag skickade in igår) kommit in som det skulle. Gissa om jag blev förvånad när det fanns två mail. Det första mailet var en ren bekräftelse. Andra mailet var feedback på arbetet. Det måste vara nåt typ av rekord att få respons på arbetet, på bara ett dygn fick jag besked. Vet inte om det var den slutgiltiga bedömningen men ändå.
Dock var responsen inte bara positiv. Första punkten var att språket var för komplicerat. Texten skulle anpassas till årskurs 6. Tyckte det var skit svårt. Hur ska jag veta vilken nivå texten ska ligga på? Jag har aldrig varit i en årskurs 6, eller jo jag har ju gått i en, någon gång på stenåldern typ. När man bara har haft praktik på lågstadiet så verkar sexorna nog mycket större än de egentligen är.
Andra påbackningen var att det fanns obetydliga faktafel. Klart det gör när litteraturen är skriven innan nya grundlagen antogs. Det fanns typ ingen fakta. Jag blev lite sur eftersom det kändes som att läraren bara skrev ner allt som var dåligt. Han skrev ju i slutet att det var en godtagbar uppgift. Jag menar då måste det ju finnas något positivt. Jag som inte alltid har världens bästa självförtroende skulle må bra av att få veta vad jag gjorde bra också.

Nu vid åtta är det dags för Ullared och se om vi hamnat på bild i detta programmet. Till det blir det kanelbullar eftersom det är kanelbullens dag. Blev köpta i år eftersom jag faktiskt inte har något hembakat i frysen. Tanken är att vi ska frosta av frysen så fort glassen är uppäten så har inte bakat massa nytt. 

Länge sen sist

Nu är det jätte länge sen jag bloggade.

Hela veckan har jag haft praktik. Jag trivs så himla bra. Men oj vad man har varit trött när man kommit hem.
Imorgon ska jag ha min första lektion. Usch undrar hur det ska gå.

Igår var vi då en sväng på Ullared. Målet var att köpa en vinterjacka till mig. Fanns massa jackor, många väldigt fina också. Men letade fram min storlek i många jackor, då saknades det typ fem cm för att ens lyckas stänga jackan. Snacka om att det var små i storlekarna. Men lyckades hitta en till ett sjyst pris. 300kr. var inte helt som jag tänkt mig, men ändå OK.  Ska se om jag lyckas hitta en sjystare på en ev rea framöver och verkligen hitta precis en sån som jag egentligen vill ha.
Hittade också sista säsongen av DR Quinn så nu är serien komplett. Blir höstmys att drömma sig bort till västern.
Blev en del annat handlat med såsom tjocktröjor, bakplåtspapper och lite julklappar.



Vad tycks om mina nya Ullaredstrosor? Tyckte de var lite roliga, 15 kr tror jag de kostade, hahahha.

När vi kom hem bestämde jag att aldrig åka dit en lördag igen. Jag hade räknat med mycket folk och kanske en del kö. Men två timmars kö för att ta sig in hade jag inte räknat med. Har för mig att jag läst någonstans att det inte är så många dagar på ett år som det verkligen är lång kö. Men självklart lyckades vi komma just den dagen. Först när vi kom och insåg att det var så mycket folk så bestämde vi oss för att äta lite innan. Tur var det, annars hade vi varit jätte hungriga innan vi ens kommit in. Kön hade då också minskat lite, med betoning på lite. 
Okej det var kö in, fine. Men jag hade väl aldrig trott att det skulle vara extrem kö ut. VI var kvar tills de stängde och ställde oss i kön ungefär tio över fem. Ungefär två timmar senare hade vi fått betala och lagt alla våra saker i de välkända gula kassarna. Som sagt aldrig mer en lördag.

Här har vi precis ställt oss i kön, ännu vet jag inte vad som väntar.



Början av kön. Värsta omvägen skulle det bli innan vi fick komma in.

Nu är hemtentan inskickad också. Får se hur det går. Känner mig ganska osäker. Kanske ser han inte mina missar.

Nu får det bli dags för duschen och sen är det väl nästan dags för sängen.

Ida

RSS 2.0