Oprah

Om du är känslig bör du kanske inte läsa det jag skrivit idag.


Sitter och slötittar lite på oprah medan jag surfar. Just nu handlar det om utsatta kvinnor. Är inte helt säker på vart de har hittat historierna men spelar ingen större roll eftersom liknande saker sker på många platser i världen.
Nyss berättade de om en kvinna som var gravid. Hon hade haft förlossningsarbete i tre dagar. Sen var det någon reporter som såg detta och såg till att kvinnan fick komma till sjukhus. Barnet var dött och låg och ruttnade i kvinnans kropp. HOn behövde ett kejsarsnitt, men familjen hade inte råd med operationen. Reportern gav då pengar för att de skulle kunna genomföra operationen. Efter tag börjar han undra vart läkaren och fick svaret att han gått hem och inte skulle genomföra någon operation den dagen. SÅ där låg kvinnan med ett barn som ruttnade i hennes kropp. Dagen efter genomfördes operationen. Men det var för sent. Kvinnan dog senare av infektioner.

Nu berättar de om en kvinna som såldes till sexslaveri när hon var 13 år. De hade sålt hennes oskuld fyra gånger. De sydde ihop henne tre gånger för att återigen kunna sälja hennes oskuld. Vägrade hon fick hon elchocker. Kondom var inte att tänka på. De sa inte exakt hur gammal den här tjejen var, men benämnde henne som tonårsflicka. Hon hade varit gravid två gånger som hon fått göra abort för.

Det är sådana här historier som får en att vara tacksam för att man är född där man är. VAd har vi för rätt att klaga på Sverige egentligen när vi har det så fruktansvärt bra. Vi blir inte utsatta för hemska saker. VI har det så j*kla bra i Sverige.


Kommentarer
Erika

Usch vad hemskt :(

2010-10-26 @ 22:06:21


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ida

RSS 2.0