Torsdag

Redan fredag imorgon igen. Kan någon förklara för mig varför tiden går så snabbt? Ibland känns det som man snart kommer sitta på hemmet och fråga sig vart alla åren tog vägen.

Den här helgen kommer väl kännas lite extra kort eftersom både José och jag ska jobba. Men sjyst med lite extra cash. Blir väl inte så mycket för några timmar men lite att lägga i potten för min pysselmöbel kanske?!

Har inte kommit några bra matlådetips till mig.... önskar gärna några. Måste fixa nåt ikväll till matlådan imorgon. Det kommer jag i alla fall inte att sakna när praktiken är slut.
Ofta är det korta dagar i skolan så man käkar hemma eller inte skola alls. Ibland är det ju förstås heldagar, men då passar jag på att luncha ibland, studentlyx. Men långdagar är det ofta inte mer än en dag i veckan och då blir det inte lika jobbigt att fixa matlådan heller. Så tråkigt att behöva fixa det varje dag.

Klagar jag mycket? Just nu är jag rätt trött och seg. Hade jag bara kunnat så hade jag nog gått och lagt mig strax efter 18 idag. Men lite lektionsplanerande stod på schemat först, tro mig jag har inte blivit piggare av det.

Häromdan fick jag tipset att läsa engelska som specialisering för att öka mina chanser till jobb som lärare. De varnade dock för att kursen sägs vara hemskt svår. JAg funderar på om man inte ska försöka satsa på något som ökar chansen till jobb då det är dåligt med behöriga lärare som kan undervisa i engelska. Funderar därför på att börja läsa engelsk skönlitteratur för att förbättra mitt språk. Ska se om internetbokhandlarna har nåt spännande. Har ni några bra tips??


Kommentarer
Erika

Kommer inte på några bra tips tyvärr :/

Pappa

Ha en Trevlig helg på er

2010-10-15 @ 19:25:11
Mormor

Än är det många år kvar till hemmet.

2010-10-15 @ 22:41:49


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ida

RSS 2.0