nya hobbyn

Här är den nya hobbyn sedan påsklovet. Målarbok  för vuxna. Jätte bra terapi. Det går liksom inte stressa fram och man måste släppa tankarna på allt annat. Rekommenderas starkt. 

hockey

Funderar för typ första gången i mitt liv på att se en match från shl på tv. Om ni inte visste det så spelar Växjö den första finalen idag. Lite häftigt ändå att de som sämst blir tvåa i Sverige. Då blir till och med jag intresserad. Vi går se om det blir match ikväll eller inte. Nu ska jag försöka låna lite böcker till plugget. 

snacks

Mitt snacks har en traktor på sig. 

pärlor

Har ikväll pärlat en hel platta.  Det hör inte till vanligheterna att jag orkar göra en hel platta utan paus. Det är ju trots allt 900 pärlor på en platta. Lite stolt över mig själv. Kan ni se vem plattan föreställer. 


Rensning

Idag har jag gjort en riktigt stor utrensning bland mina kläder. Allt har varit ute ur garderoben för genomgång och nästan allt har provats. Så nu har jag bara saker som jag fortfarande gillar och som passar mig. Jag har den senaste tiden gått ner en hel del i vikt så en hel del kläder är för stora för mig nu. Sen tröttnar man ju på en del kläder även om de fortfarande passar. Två Ica-kassar går direkt i soporna för att de inte är i så bra skick för att skänka vidare. Tre stora gula Ge-kås kassar ska skänkas bort.
 
Jag har fortfarande inte bestämt hur jag ska göra med vissa kläder, spara eller skänka. Tre stycken "pippi-tröjor" som var väldigt populära för något/några år sedan. Kommer jag använda dem igen?
 
Lite kul var att jag hittade lite gamla kläder som jag lagt undan för att de blivit för små. De passar  igen :) Mycket av de kläder jag haft men som blivit för små har jag redan skänkt bort, men några har jag inte haft hjärta att skänka bort. Kläder som jag inte kommit i på flera år passar igen :) Dock börjar jag fundera på hur modernt det är med jeanskjol i lång modell. Någon som vet? Har inte hjärta att skänka bort den, inte än i alla fall. Det var det första plagget jag köpte för 500kr när jag bodde hemma, mycket pengar för snåljåpen Ida. Jag gick och tittade på den hur många gånger som helst innan jag slog till. När den nu passar igen så får den hänga i garderoben i alla fall så får vi se vad som händer.

Dagens middag

Broccolisoppa och mozzarella toast. Mums. Super gott.

pärlor igen

Igår tog jag fram pärlorna igen.  Det var ett bra tag sen sist. Igår pärlade jag 1.5 platta vilket är ungefär 1300 pärlor. Idag hoppas jag det blir minst  lika mycket. Jag har också börjat med en ny hobby, lägger upp en bild senare. Nu dags  för pärlor. 

Ida

RSS 2.0